Home Google Mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf

Met Google Mijn Bedrijf wordt uw bedrijfsinformatie weergegeven op Google Zoeken, Maps en Google+. Op deze manier kunnen uw (potentiële) klanten u te allen tijde en op elk apparaat vinden. Google Mijn Bedrijf is samengesteld uit Google+ Lokaal en Google+ Pagina’s. Van beide producten zijn de goede eigenschappen samengevoegd in één nieuw product. Met Google Mijn Bedrijf wordt uw bedrijfsinformatie op één plek naar buiten gebracht en dat biedt veel voordelen.

Alle informatie op het juiste moment

Google Mijn Bedrijf geeft alle juiste informatie op het juiste moment. Dat kan bijvoorbeeld een routebeschrijving zijn naar uw bedrijf in Google Maps. Dit kunnen ook de openingstijden van uw bedrijf zijn in Zoeken of het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent. Bovendien kunnen uw klanten uw bedrijf beoordelen en een recensie geven. Bijzondere mogelijkheden zijn de +1knop, waarmee de gebruiker kan laten zien dat ze een bepaalde post van uw bedrijf leuk of interessant vinden. Een andere mogelijkheid is het delen van uw Google+ berichten.

Laat een Google Mijn Bedrijf account aanmaken

Laat een account maken voor Google Mijn Bedrijf door Grizzly New Marketing. Wij dragen er zorg voor dat uw account optimaal wordt ingericht en beheerd. Met een volledig ingericht account bereikt u uw doelgroep en kunt u meer conversie uit uw website halen. Vraag naar de mogelijkheden.

Let’s talk.

Google plus recensies

Mijn bedrijf in Google Places

Door de jaren heen is steeds meer nadruk komen te liggen op lokale organische zoekresultaten. Is de website van uw bedrijf vertegenwoordigd in Local Search via Google Places, dan komt uw bedrijf prominent in beeld wanneer gezocht wordt naar bedrijven in de omgeving. Wilt u dit ook bereiken met uw website? Start direct met lokale zoekmachine positionering met behulp van:

Google Mijn Bedrijf bestaat uit Google+, Lokaal en Google+ Pagina’s. Bedrijfsinformatie wordt weergegeven op Maps, Google+ en Google zoeken met als resultaat: optimale vindbaarheid van uw bedrijf op elk apparaat.

Maak uw bedrijf direct optimaal lokaal vindbaar

Start vandaag nog met lokale zoekmachine positionering. De specialisten van Grizzly New Marketing maken graag een Google Places / Google Lokaal of Google Mijn Bedrijf (Google My Business) account voor u aan en richten deze naar wens voor u in. Kiest u voor een Google Mijn Bedrijf account dan voeren wij ook het beheer voor u uit. Op deze manier wordt uw bedrijf zowel regionaal als lokaal beter vindbaar en haalt u meer conversie uit uw website.

De voordelen van Google Mijn Bedrijf

Overal vindbaar

Uw bedrijf is vindbaar op alle apparaten (PC, mobiele telefoon en tablet).

Verspreiding

U bent vindbaar op Google wanneer uw klanten het meest geïnteresseerd zijn.

Aanbevelen en delen

Motiveer uw bezoekers om uw content te delen en aan te bevelen.

Meer rendement uit advertenties

Zoekadvertenties met Google+ genereren gemiddeld 5-10 procent meer klikken.

Grizzly New Marketing is gecertificeerd partner van...