Home Rich Snippets toevoegen aan zoekresultaten

Rich Snippets toevoegen aan zoekresultaten

Door de grotendeels tekstuele weergave in de zoekresultaten in Google, is het moeilijk om de aandacht te trekken van uw potentiële klanten. Laat daarom Rich Snippets toevoegen en onderscheid uw bedrijf van de andere zoekresultaten.

Wat zijn Rich Snippets?

Google verrijkt haar zoekresultaten met steeds meer informatie, zoals onder meer beoordelingen van gebruikers. Deze uitbreidingen worden door Google Rich Snippets genoemd. Door middel van het toevoegen van Rich Snippets worden uw zoekresultaten veel unieker en opvallender gepresenteerd dan de ‘normale’ zoekresultaten. Op deze manier trekt u de aandacht van uw potentiële klanten, waardoor uw “click-through-ratio” hoger wordt en u ook een grotere kans hebt op het realiseren van meer conversie.

Let’s talk?

Welke Rich Snippets zijn er?

Google heeft een ruim aanbod aan Rich Snippets die ze hebben omarmd en die terug komen in de zoekresultaten binnen Google zelf. Niet alle Rich Snippets zullen van meerwaarde zijn voor uw onderneming. Wij lichten hier dan ook de meest voor de hand liggende Rich Snippets toe.

1. Producten

Met behulp van de Rich Snippets – producten zorgt u ervoor dat belangrijke informatie van uw producten getoond worden in de zoekomgeving van de zoeker. Naast dat een zoeker zo sneller een besluit kan maken, zorgt dit er ook voor dat u beter opvalt in vergelijking met andere zoekresultaten.

bol_alice

2. Breadcrumbs

Een spoor van broodkruimels (breadcrumbs) is de benaming van een reeks links die bezoekers helpen de weg te vinden binnen de hiërachie van de website. Door gebruik te maken van Rich Snippets kunt u deze breadcrumbs ook terug laten komen in de zoekresultaten bij zoekopdrachten van uw bezoekers.

rich snippits

3. Recensies

Recensies kunnen op verschillende manieren gebonden zijn aan uw website. Het kan gaan over producten die u aanbiedt, of diensten die u verleent. Door gebruik te maken van een Rich Snippets zorgt u ervoor dat deze recensies terugkomen bij zoekopdrachten van bezoekers.

Recensie rich snippits

4. Evenementen

Door gebruik te maken van de Rich Snippets – evenementen levert u informatie aan de zoekmachines over bepaalde evenementen die uw bedrijf organiseert of bijwoont. Hierdoor kunnen bezoekers zich al in de zoekresultaten oriënteren en een keuze maken.

Evenementen rich snippits

Implementatie Rich Snippets

Grizzly New Marketing kan Rich Snippets toevoegen aan al uw zoekresultaten. Wij hebben kennis van de nieuwste, meest innovatieve technieken en mogelijkheden, zoals:

  • Breadcrumbs toevoegen;
  • Beoordelingen/reviews toevoegen;
  • Extra informatie voor producten toevoegen (merknaam, prijs, aanbiedingen, voorraadstatus en beoordelingen);
  • Extra informatie voor evenementen toevoegen (naam, artiesten, datum, locatie en aantal beschikbare kaartjes).

Grizzly New Marketing adviseert u de beste mogelijkheid voor uw product of dienst en zorgt daarnaast voor een succesvolle implementatie van de Rich Snippets bij uw zoekresultaten.

Grizzly New Marketing is gecertificeerd partner van...