Home Social Media

Social Media

Social Media is een verzamelnaam voor alles rondom online platformen met gebruikers die de dialoog/interactie met elkaar aangaan. De meest bekende zijn natuurlijk:

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • en Google+

maar er zijn talloze online platformen.

Welke voor u als ondernemer interessant zijn, verschilt per bedrijf, maar de basis wordt veelal gevormd door Facebook en LinkedIn. Facebook is in Nederland verreweg het grootste netwerk met ruim 8 miljoen gebruikers. LinkedIn is daarentegen zeer B-to-B-gericht en heeft circa 4 miljoen gebruikers.

Heeft u nog geen Facebook pagina voor uw onderneming of bent u hier niet tevreden over dan beginnen we eerst met de basis: een professionele bedrijfspagina op Facebook.

Social media voor uw bedrijf

Let’s talk.

Een goed ingerichte bedrijfspagina zal goed scoren in de zoekresultaten van Google op uw bedrijfsnaam en is tevens beter zichtbaar in de zoekfunctie van Facebook. Is deze gerealiseerd? Dan vervolgt de strategie naar Facebook Reclame.

Bent u vooral actief op de zakelijke markt dan vormt LinkedIn een logische eerste stap binnen de Social Media. Een LinkedIn profiel is eenvoudig aangemaakt en de advertentiemogelijkheden zijn uniek.

Overweegt u Social Media in te zetten voor uw organisatie, neem dan contact met ons op en we informeren u graag persoonlijk over de kansen voor uw bedrijf!

Grizzly New Marketing is gecertificeerd partner van...