Home Video optimalisatie tilt uw website naar een hoger niveau

Video optimalisatie tilt uw website naar een hoger niveau

Bij video optimalisatie wordt er gekeken naar de mogelijkheden om de plaatsing van de video zo te optimaliseren dat deze goed gevonden wordt. Zowel in de zoekmachines, als bij Youtube zelf.

Sinds Google is overgestapt op Universal Search, verschijnen tussen de organische zoekresultaten van Google ook video’s. Om te zorgen dat hier relevante video’s van uw website tussen komen wordt video optimalisatie ingezet. Een video kan zo gebruikt worden om veel mensen te bereiken met waardevolle informatie over relevante onderwerpen, wat video optimalisatie een erg waardevolle marketingtool maakt.

YouTube

Via video optimalisatie bij YouTube brengt Grizzly New Marketing uw video onder de aandacht van uw online doelgroep. Het plaatsen van een video zoals een bedrijfsfilm of een promotiefilmpje biedt veel mogelijkheden om meer conversie uit uw website te halen.
Een video van circa 1 minuut brengt uw boodschap direct en krachtig over, bezoekers kijken immers liever dan dat ze lezen. Dit maakt dat bezoekers door de inzet van een bedrijfsfilm velen malen sneller overgaan tot een aankoop of offerte/contactaanvraag. Met video optimalisatie kunt u uw online doelgroep op effectieve wijze bereiken.

Dit kan bijvoorbeeld door het laten inrichten van een eigen YouTube kanaal zodat u met een video kunt adverteren via dit platform. Grizzly New Marketing kan voor u alles op het gebied van video SEO verzorgen. Zo wordt niet alleen uw video vele malen bekeken, maar wordt ook uw website meer bezocht en behaalt u meer conversie.

Let’s talk.

Groter bereik met video optimalisatie

Groter bereik met video optimalisatie

Zoekers in zoekmachines zijn veranderd met de tijd. Er zijn legio voorbeelden te benoemen waarbij zoekers niet meer alleen op zoek zijn naar tekstuele content, maar ook visueel bedient willen worden en keuzes hierop baseren. Daarnaast kan een video ervoor zorgen dat de boodschap persoonlijker overkomt op bezoekers. Een bedrijfsvideo geeft inzicht in uw bedrijf, en zorgt ervoor dat zoekers al voordat ze in contact zijn gekomen met u, weten met wie ze te maken hebben. Ook een review of goede beschrijving van producten kan helpen ervoor te zorgen dat het bereik groter wordt. Dit alles in combinatie met video optimalisatie kan ervoor zorgen dat uw website beter en vaker wordt bezocht via organische zoekresultaten.

Grizzly New Marketing is gecertificeerd partner van...