Home YouTube kanaal voor uw bedrijf als nieuwe marketing tool

YouTube kanaal voor uw bedrijf als nieuwe marketing tool

Via de populaire zoekmachine YouTube worden steeds meer video’s gezocht en gevonden. Daarom loont het zeer zeker om filmpjes te optimaliseren om ze beter gevonden te laten worden. Veel videomateriaal kunt u zo promoten. Denk hierbij aan een bedrijfsfilm, een video waarin u uw product(en) presenteert of een filmpje waarin u een evenement promoot. Ook het plaatsen van een video testimonial op uw YouTube kanaal is een zeer goede manier om uw bedrijf te promoten.

YouTube kanaal voor uw bedrijf als nieuwe marketing tool

Let’s talk.

Wat is een YouTube kanaal?

Met een eigen YouTube kanaal kunnen video’s gestructureerd aangeboden worden. Bovendien kunnen kijkers zich abonneren op uw YouTube kanaal. Zodra u op het kanaal een nieuwe video post, worden alle abonnees daarvan automatisch op de hoogte gesteld. Op deze manier wordt de video onder de aandacht van uw online doelgroep gebracht. Grizzly New Marketing kan voor u een YouTube kanaal inrichten om zo uw bedrijfsfilm of promotiefilm onder de aandacht van uw doelgroep te brengen.

Video SEO

Video’s worden steeds meer gebruikt als promotiemateriaal. Via YouTube worden dagelijks tienduizenden video’s gepost. Om in deze brij van filmpjes gevonden te worden, is het belangrijk om uw video te optimaliseren. Zoekmachineoptimalisatie werd voorheen ingezet om alleen de content van websites beter vindbaar te maken, maar ook video content biedt veel mogelijkheden om uw online doelgroep op effectieve wijze te bereiken. Grizzly New Marketing kan voor u video SEO verzorgen. Zo wordt niet alleen uw video vele malen bekeken, maar wordt ook uw website meer bezocht en kunt u meer conversie behalen.

Grizzly New Marketing is gecertificeerd partner van...