Grizzly New Marketing als erkend leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf is Grizzly New Marketing altijd op zoek naar ambitieuze stagiaires die wij kunnen inzetten op de verschillende afdelingen. Wanneer je bij ons begint, ga je direct een opleidingstraject in dat is opgezet in samenwerking met het onderwijs. Na het afronden van je stage heb je dan ook al ervaring op de arbeidsmarkt en veel over jouw eigen vakgebied geleerd.

Ervaring opdoen en leren in een jong bedrijf met een prettige werksfeer

Natuurlijk is het leren en ervaring opdoen niet het enige dat van belang is tijdens je stage. Een open en prettige werksfeer waarin je je vrij voelt om vragen te stellen is net zo belangrijk. Bij ons kom je terecht in een jong bedrijf met gezellige collega’s die je graag de fijne kneepjes van het vak aanleren. Er is dan ook zeker ruimte om jezelf te ontwikkelen en van anderen te leren.

Beer met resultaten beste werkgever

Na je stage aan de slag bij Grizzly New Marketing?

Grizzly New Marketing groeit snel, waardoor wij altijd op zoek zijn naar enthousiaste medewerkers. Heb je jouw stage naar tevredenheid afgerond? Dan kun je erna eventueel aan de slag als vaste medewerker. Heb je belangstelling voor een leuke en leerzame stage bij ons online marketing bureau? Neem dan contact met ons op via de button.

Wat onze stagiaires over ons zeggen

Tijdens mijn stageperiode van een half jaar ontzettend veel geleerd. Dankzij goede begeleiding kon ik het maximale uit mijn stage halen. Uiteindelijk ben ik doorgegroeid tot een vaste medewerker van Grizzly New Marketing!
Mike Oerlemans,
Radius College
Als vormgever heb ik onwijs veel opdrachten mogen uitvoeren. Van wanddoeken, baniervlaggen en gevelreclame tot webdesign en huisstijlelementen.
Jaap de witte,
ROC Tilburg
Tijdens mijn stage mocht ik al snel aan de slag met SEO campagnes. Geen week was hetzelfde. Enorm veel geleerd op het gebied van HTML en CSS. Ik heb er zelfs nog een vakantiebaan aan over gehouden!
Mohammed Al Shakarshie,
Radius College
De diversiteit van de projecten en designopdrachten maakte het een zeer geslaagde stage. Van visitekaartjes tot flyers en brochures, ik werd bij alles op gebied van design betrokken. Dit in combinatie met de gezellige sfeer, maakte dit echt een top stage!
Quint Sprangers,
ROC Tilburg