Google Ads Expert

Betaalbaar online marketing voor iedereen
Marktleider voor het mkb in de Benelux
20+ jaar ervaring

Wat is Search Engine Advertising (SEA)?

Search Engine Advertising (SEA) is het betaald adverteren in zoekmachines met behulp van een Google Ads account, voorheen Google AdWords, dat door een expert wordt ingericht. Tegen betaling worden tekst- en productadvertenties boven of onder de organische zoekresultaten geplaatst. Het aantal geadverteerde resultaten verschilt per zoekwoord. Vaak zijn dit twee, drie of vier advertenties bovenaan en onderaan de eerste en tweede pagina. Bij Shopping advertenties kunnen de advertenties bovendien naast de organische zoekresultaten staan.

Plan uw adviesgesprek in

Beer met Google resultaten

Wat is het doel van Search Engine Advertising met hulp van een Google Ads expert?

Het doel van SEA verschilt per klant. Over het algemeen staat het genereren van maximale zichtbaarheid op een zo gericht mogelijk doelgroep centraal. Zo krijgt u zo veel mogelijk clicks op uw advertentie die uiteindelijk tot conversie leiden. Er is een verdeling wat betreft clicks. Zo klikt een gedeelte van de zoekmachinegebruikers op advertenties en een gedeelte op organische zoekresultaten, ook wel zoekmachine positionering (SEO) genoemd. Door zowel SEO als SEA toe te passen, heeft u de mogelijkheid om 100% van uw doelgroep te bereiken.

Grizzly New Marketing is hand-picked by Google as a Premier MKB Partner. Grizzly works closely with business to help grow and maximise online campaigns' performance.

F. van de Peppel, Strategic Partnership Development Team at Google for Northern Europe  Google premier partner logo

Wat zijn de advertentiemogelijkheden bij een Google Ads expert?

Google Ads biedt verschillende producten aan om te adverteren met diverse toepassingen. Google Ads kent de volgende typen:

Search advertising

Met een advertentie binnen het Search netwerk van Google, is uw website direct zichtbaar in de zoekresultaten. Gezamenlijk bespreken we vooraf de doelstelling van de Search campagne. Vervolgens zal een van onze experts een nieuw account opzetten of een bestaand account optimaliseren, zodat u het maximale uit uw Google Ads haalt.

Meer weten?

Beer met SEA
Beer met shopping cart

Shopping advertising

Met Shopping advertising kunt u met uw webshop product specifiek adverteren binnen het shopping netwerk van Google. Een shopping campagne kan worden ingezet om meer verkeer naar uw webshop te leiden en directe verkopen te genereren.

Meer weten?

Display advertising

Adverteer met een product- of dienstbanner binnen het display netwerk van Google om bewustwording te creëren bij potentiële klanten of zelfs bezoekers opnieuw te benaderen. Desgewenst is het mogelijk om een animatie of andere interactieve elementen toe te voegen aan de banner.

Meer weten?

Beer met afbeelding
Beer met play button

Video advertising

Uw video promoten via het YouTube-netwerk? Met Video advertising kunt u zeer gericht adverteren, zodat de doelgroep optimaal wordt bereikt en u een maximaal resultaat behaalt. Het inzetten van video maakt uw verhaal persoonlijk en het blijft beter hangen.

Meer weten?

Wat doet expert Grizzly New Marketing op het gebied van Google Ads?

Search Engine Advertising (SEA) ondersteunt de online marketingstrategie van uw bedrijf, omdat advertenties een steeds groter deel van de zoekresultaten uitmaken. Om ervoor te zorgen dat adverteren op Google optimaal presteert, dient uw campagne goed te worden ingericht. Om dit te bereiken, zetten onze Google Ads experts een goed beheerde campagne op. Hierbij ligt de focus op een logische structuur, juiste instellingen en optimaal gebruik van uw budget.

Beer met SEA
Wilt u meer weten?
Maak nu een afspraak
Plan uw advies gesprek

Beer met telefoon

Wat zijn de voordelen van Google Ads bij expert Grizzly New Marketing?

Transparant
Transparantie in zowel klikkosten als prestaties binnen uw account.

Dynamisch
Continue bijsturing aan de hand van seizoenen of marketingkalender.

Meetbaar
Grizzly New Marketing rapporteert periodiek over de voortgang van de campagne.

Waarom kiezen voor een Google Selected Premier partner?

Grizzly New Marketing mag zich met recht een Google Ads expert noemen. Als Google Selected Premier Partner heeft ons online marketing bureau uitgebreide ervaring in alle branches en beschikken we over de benodigde certificeringen, waardoor we een optimaal resultaat kunnen waarborgen. Wilt u ook van onze dienstverlening gebruikmaken? Neem dan contact met ons op en plan een afspraak in.