Video Advertising

Betaalbaar online marketing voor iedereen
Marktleider voor het mkb in de Benelux
20+ jaar ervaring

Wat is Video advertising?

Met Video advertising brengt u uw bedrijf onder de aandacht door een videoadvertentie via het YouTube-netwerk te verspreiden met behulp van een Google Ads account. Deze manier van adverteren is zeer gericht, zodat u de gewenste doelgroep bereikt, waardoor u een maximaal resultaat uit de campagne haalt. Daarnaast blijft een video vaak beter hangen. Dit komt door het persoonlijke karakter en de combinatie van beeld en geluid.

Wilt u meer weten?
Maak nu een afspraak
Plan uw advies gesprek

Beer met telefoon

Grizzly New Marketing is hand-picked by Google as a SMB Partner. Grizzly works closely with businesses to help grow and maximize online campaign performance

F. van de Peppel, Strategic Partnership Development Team at Google for Northern Europe  Google premier partner logo

Wat levert Google Video advertising uw bedrijf op?

Bij Video advertising wordt uw videoboodschap tijdens of na het bekijken van een andere video op YouTube getoond. Ook bij gerelateerde zoekopdrachten wordt uw video op YouTube weergegeven. Zo wordt de aandacht op een andere manier op uw bedrijf gevestigd en bereikt u een ander deel van uw doelgroep.  Bovendien zijn er verschillende opties. Zo kan de advertising video voor, tijdens of na de YouTube video worden afgespeeld. Elk van deze mogelijkheden heeft weer een ander effect op de doelgroep.

search advertising grizzly
mobile advertising grizzly

Welke vorm van online advertising past het best bij uw bedrijf?

Welke manier van online adverteren het best bij uw bedrijf past, hangt af van de doelgroep die u wilt bereiken, de gewenste conversie en het soort product of dienst dat u aanbiedt. De ene doelgroep wordt nu eenmaal gemakkelijker benaderd via Video advertising, terwijl voor andere doelgroepen Display advertising of Search Advertising beter werkt. Het is ook mogelijk om verschillende manieren van adverteren combineren om een zo groot mogelijke doelgroep te bereiken. Grizzly New Marketing helpt u met het opzetten, uitvoeren en rapporteren van een optimale online marketing campagne die bij uw bedrijf past.

Ontdek wat onze advertising experts voor uw bedrijf kunnen betekenen

Wilt u uw video promoten via het YouTube netwerk? Breng met Video advertising via Google Ads uw bedrijf, een dienst of een product onder de aandacht. Grizzly New Marketing helpt u hier graag bij. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw advertising campagne te bespreken met ons online marketing bureau.

Kies hier uw plan

Onze strategie