Online marketing pakketten

Betaalbaar online marketing voor iedereen
Marktleider voor het mkb in de Benelux
20+ jaar ervaring

Wat zijn onze online marketing pakketten?

Grizzly New Marketing hanteert verschillende online marketing pakketten. Dit doen we omdat elke website een andere aanpak vereist, afhankelijk van het doel dat u ermee nastreeft. Aan de hand van dit doel, de afzetmarkt, de doelgroep en het verkoopproces stellen we een online marketing campagne op die voor uw website of webshop optimaal is.

Hoe gaat onze insteek van online marketing pakketten in zijn werk?

Bepaalde online marketingstrategieën werken beter voor de ene klant dan voor de andere. Wel bestaan alle soorten pakketten uit alle SEO aspecten: content, techniek en linkbuilding. Daarnaast zijn onze online marketing pakketten opgedeeld in drie verschillende type klanten:

Lokale SEO pakketten

Local

Voor regionale klanten, zoals een kapsalon of fietsenwinkel met één of meerdere vestiging(en), is het belangrijk om meer verkeer uit de regio binnen te halen op hun website. Daarom worden de online marketingstrategieën voor deze doelgroep nu lokaal ingericht. Deze strategie hebben we vormgegeven in onze lokale SEO pakketten.

Meer weten?

National

Klanten met een nationaal of internationaal afzetgebied, zoals een installateur van zonnepanelen, willen natuurlijk door het hele land gevonden worden. Daarom worden er bij deze campagnes vaak meer zoektermen ingezet met een landelijk bereik. Deze strategie hebben we samengesteld in onze national SEO pakketten.

Meer weten?

National SEO pakketten
E-commerce SEO pakketten

E-commerce

Voor klanten die enkel online actief zijn, zoals webshops, wordt er naast op trefwoorden ook op shopping advertenties ingezet. Op die manier kunnen deze klanten nog meer conversies binnenhalen dankzij het juiste online marketing pakket. Deze elementen zitten in onze e-commerce SEO pakketten.

Meer weten?

Grizzly New Marketing is hand-picked by Google as a SMB Partner. Grizzly works closely with businesses to help grow and maximize online campaign performance

F. van de Peppel, Strategic Partnership Development Team at Google for Northern Europe  Google premier partner logo

Wat is het beoogde doel van de online marketingcampagne?

Het doel van een campagne voor regionaal gerichte bedrijven is vaak om meer mensen naar hun winkel, showroom of praktijk te krijgen. Voor (inter)nationale klanten is de gewenste conversie in de meeste gevallen een offerte-aanvraag, het maken van een afspraak of een bezoek aan hun bedrijf. Het doel van de online marketing campagne is voor e-commerce klanten doorgaans de bezoeker aansporen tot het plaatsen van een bestelling.

Kiest u het best voor een Startpakket, Online Plan of Strategisch Plan?

De online marketing pakketten zijn per type klant nog verder onderverdeeld in een Startpakket, Online Plan en Strategisch Plan. Welk pakket het beste bij uw bedrijf past, hangt af van uw marketingbudget, of dat u al eerder een online marketing pakket bij ons heeft afgenomen en wat u met de online marketingstrategie wilt bereiken. Wij adviseren u graag over het pakket dat u het beste kunt kiezen, maar de uiteindelijke keuze is natuurlijk aan u. Wat elk pakket in ieder geval omvat, is goede dienstverlening en zoekmachine positionering.

Vind een marketingstrategie die bij uw bedrijf past

Waar de verschillen tussen onze pakketten op het eerste oog misschien subtiel lijken, kunnen ze daadwerkelijk het verschil maken voor uw online marketingstrategie. Bent u een lokaal georiënteerd bedrijf en wilt u graag meer bezoek genereren of aanvragen uit uw regio ontvangen? Of wilt u meer bestellingen via uw webshop ontvangen? Dan helpt online marketing bureau Grizzly New Marketing u graag met een online marketing pakket dat bij uw bedrijf past. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u meer weten?
Maak nu een afspraak
Plan uw advies gesprek

Beer met telefoon