Wat is Google Business Profile?

Betaalbaar online marketing voor iedereen
Marktleider voor het mkb in de Benelux
20+ jaar ervaring

Met Google Business Profile wordt uw bedrijfsinformatie weergegeven op Google Search en Google Maps. Op deze manier kunnen uw potentiële en bestaande klanten u altijd en op elk apparaat vinden. Doordat uw bedrijf zo beter naar voren komt, zullen meer klanten u vinden. Dit zorgt voor meer verkeer naar uw website of winkel en een verhoogd aantal conversies.

Plan uw adviesgesprek in

Grizzly New Marketing is hand-picked by Google as a SMB Partner. Grizzly works closely with businesses to help grow and maximize online campaign performance

F. van de Peppel, Strategic Partnership Development Team at Google for Northern Europe  Google premier partner logo

Google blijft innoveren

Waar wordt Google Business Profile voor gebruikt?

Google Business Profile geeft alle informatie weer die uw klanten nodig hebben op het juiste moment. Dat kan bijvoorbeeld een routebeschrijving zijn naar uw bedrijf in Google Maps, maar het kunnen ook de openingstijden zijn of het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent. Bovendien kunnen uw klanten uw bedrijf beoordelen en een recensie geven. Door Google Business Profile aan te maken en te optimaliseren, zet u uw bedrijf dus goed op de kaart.

Waarom is het belangrijk dat mijn bedrijf op Google Business Profile zichtbaar is?

Door de jaren heen is steeds meer nadruk komen te liggen op lokale organische zoekresultaten. Als de website van uw bedrijf vertegenwoordigd is in Local Search, dan komt uw bedrijf prominent in beeld wanneer gezocht wordt naar bedrijven in de omgeving. Wilt u dit ook bereiken met uw website? Start direct met lokale zoekmachine positionering door uw Google Business Profile hiervoor te laten optimaliseren door onze specialisten.

Google My Business logo
Wilt u meer weten?
Maak nu een afspraak
Plan uw advies gesprek

Beer met telefoon

Wat doen wij om uw Google Business Profile aan te maken of te optimaliseren?

Wilt u een Google Business Profile aan laten maken? Dan realiseren wij dit graag voor u. Wij dragen er zorg voor dat uw account optimaal wordt ingericht en beheerd. Met een volledig ingericht account bereikt u uw doelgroep beter en haalt u meer resultaat uit uw website. Als u al een Google Business Profile heeft, dan kunnen wij deze voor u optimaliseren. Voor een nog beter doelgroepbereik combineert u het Google Business Profile met Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA).

Maak uw bedrijf direct optimaal lokaal vindbaar

Start vandaag nog met lokale zoekmachine positionering met hulp van ons online marketing bureau. Wij maken graag een Google Business Profile voor u aan en richten deze naar wens in of optimaliseren uw huidige account. We voeren ook graag het beheer voor u uit om ervoor te zorgen dat de informatie op Google Business Profile up-to-date blijft. Op deze manier wordt én blijft uw bedrijf beter vindbaar in de regio en haalt u meer uit uw website. Daarnaast ondersteunen we u ook graag met onze andere diensten. U kunt bijvoorbeeld ook linkbuilding aan ons uitbesteden.