Vindbaarheid verhogen met linkbuilding? Start vandaag

Kom hoger in de zoekresultaten

Verhoog uw conversie

Altijd een persoonlijke aanpak

Linkbuilding kost veel tijd en kunt u daarom beter uitbesteden aan Grizzly New Marketing. Wij verzorgen al jaren de linkbuilding van mkb’ers in uiteenlopende sectoren. Met linkbuilding vergroten we de populariteit van de websites van onze klanten door externe links te vergaren.

Populaire websites worden namelijk beter gevonden in zoekmachines. Door uw vindbaarheid te vergroten, haalt u meer bezoekers naar uw website en verhoogt u de kans op conversies. Daarnaast helpt het in concurrerende branches om boven de competitie uit te blijven komen.

Ontdek wat onze linkbuildingspecialisten voor u kunnen betekenen en neem contact op met Grizzly New Marketing!

Op maat gemaakte strategie voor u?
Zie hier hoe het traject eruit ziet

Kies hier uw plan

Grizzly New Marketing is hand-picked by Google as a SMB Partner. Grizzly works closely with businesses to help grow and maximize online campaign performance

F. van de Peppel, Strategic Partnership Development Team at Google for Northern Europe  Google premier partner logo

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van zoekmachineoptimalisatie (SEO). Het omvat het verkrijgen van links van andere websites naar uw eigen website. Het doel hiervan is om de autoriteit en de waarde van uw website te verhogen in de ogen van zoekmachines zoals Google.

Linkbuilding is gebaseerd op het principe dat hoe meer kwalitatieve en relevante links uw website heeft, hoe waardevoller uw website kennelijk is. Dit komt doordat zoekmachines ervan uitgaan dat als andere websites naar uw website linken, dit betekent dat uw website waardevolle en relevante informatie bevat.

Linkbuilding is echter niet alleen gericht op het verkrijgen van zo veel mogelijk links. Het gaat erom kwalitatieve links te verkrijgen van websites die relevant zijn voor uw branche of product. Dit betekent dat het verkrijgen van links van grote en bekende websites, die als autoriteit worden beschouwd, meer waarde hebben dan links van minder bekende websites.

Het is belangrijk om te onthouden dat linkbuilding een proces is waar tijd overheen moet gaan. Organische linkbuilding zorgt namelijk voor de meest duurzame posities in Google. Mede daarom kan het uitbesteden van linkbuilding aan een linkbuilding bedrijf een slimme zet zijn voor uw onderneming.

Uw doelen online marketingdoelen behalen? Dan heeft u backlinks nodig

Online marketingdoelen zijn vaak zeer afhankelijk van uw posities in het organische gedeelte van Google. Staat u in de top 3 voor de zoekwoorden met het meeste zoekvolume? Dan heeft u waarschijnlijk ook een flink aantal bezoekers. Maar wanneer u de top 3 nog niet heeft behaald, dan is het zaak om te werken aan uw backlinkprofiel.

Dit doet u door het opstellen van een linkbuilding strategie. Binnen de strategie gaat u dan over tot het verkrijgen van de juiste backlinks. Wanneer u dit op de juiste manier aanpakt en een natuurlijk linkprofiel creert, kunnen uw posities in Google sterk verbeteren en kunt u boven de concurrentie komen te staan.

Wilt u meer weten? Bel ons dan vandaag nog!
+31 (0)76 520 02 58

Beer met vergrootglas

Wat klanten over ons zeggen

Als klein gespecialiseerd bedrijfje, maken we al ruim 10 jaar!! naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van Grizzly New Marketing. Onze vindbaarheid op internet is optimaal. De dienstverlening is accuraat,vriendelijk en persoonlijk.
Rob Corduwener
Sinds een paar maanden geleden begonnen, het is een beste investering dus wel goed over nagedacht. Maar uiteindelijk goed bevallen, ik heb nu al het idee dat het werkt. De begeleiding is prima, er wordt goed meegedacht en uitleg gegeven die een leek ook snapt. Kan zeker aanbevelen om met Grizzly in zee te gaan.
Frank Hoeben
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Ze doen wat ze beloven. Echt super. En je kunt altijd bellen voor vragen. Heel fijn!
Marga Wispels
We werken nu zo’n 1,5 jaar met Grizzly New Marketing en dat bevalt heel goed. Online marketing in ons bedrijf krijgt hiermee veel meer aandacht, terwijl wij ons kunnen blijven richten op de dagelijkse operaties. Goede professionele ondersteuning en, waar het allemaal om te doen is, steeds betere resultaten!

TechForce Innovations
Grizzly helpt ons goed om onze website beter vindbaar te maken op Google. Door onze doelgroep duidelijk aan te geven heeft Grizzly onze Ads campagne zo kunnen instellen dat de ''kosten per klik'' laag blijven en er alleen echt geïnteresseerde klanten op onze website terecht komen. Goede en snelle service bij vragen!
Pamba Textielreiniging B.V.
Grizzly helpt ons sinds 2015 naar volle tevredenheid met de vindbaarheid en relevante technische aspecten rondom onze website! Grizzly draagt bij aan onze groei in een competitieve markt!
Brokx projectinrichting
Wat zijn wij ontzettend blij met onze samenwerking met Grizzly ! Wat een leuk contact en wat een service! Wij bevelen grizzly met een dikke 5 sterren bij iedereen aan !
Myriam en Samantha Vrijland
Inmiddels werken wij bijna 3 maanden samen met Grizzly New Marketing. Tot op heden hebben we daar zeker geen spijt van. De communicatie verloopt goed en snel. Op vragen wordt snel en duidelijk gereageerd en afspraken worden nagekomen.
Sander Landman,
Mede-eigenaar SuperShine
"We zijn druk bezig met de opstart van de campagne.
Goede begeleiding en duidelijke rapportage. Op dit moment dik tevreden."
Emiel Spong
Topservice, vriendelijk, kundig en enorm geholpen met de online vindbaarheid van mijn bedrijf!
Martijn Braat
Mijn ervaring met Grizzly New Marketing is zeer professioneel. Ik zelf heb niet heel veel kennis van het neerzetten van SEO, Ik ben zeer deskundig begeleid en ben in de juiste kaders meegenomen. In een zin kan ik zeggen dat het een heel fijn bedrijf is met een deskundig team. 5 STARS!!!
Studio 206 fotografie
Inmiddels werken wij bijna 3 maanden samen met Grizzly New Marketing. Tot op heden hebben we daar zeker geen spijt van. De communicatie verloopt goed en snel. Op vragen wordt snel en duidelijk gereageerd en afspraken worden nagekomen.
SuperShine
Na verschillende ervaringen met andere marketing bedrijven, ben ik zeer tevreden over de service en kennis bij Grizzly. Zij doen waar zij goed in zijn, dan kunnen wij ons ding doen.
Tessa Kruijt
Helder en transparant in hun service en dienstverlening.
Frederik Melger
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Ze doen wat ze beloven. Echt super. En je kunt altijd bellen voor vragen. Heel fijn!
Marga Wispels
Benaderd door Grizzly marketing. Helpt ons met goede rapportages en positionering. Zeer fijn contact!
Moderne trap en vloeren
Wij werken nu een jaar met Grizzly en zijn erg tevreden. We hebben grote stappen gemaakt in onze vindbaarheid. De jongens zijn lekker snel, denken met ons mee en komen hun afspraken na!
SWAKIKO
Nuttige inzichten gekregen over mijn webshop prestaties, zeker een aanrader!
Vano Natuursteen B.V.
Ik ben heel blij met het feit dat ik door het steeds vindbaarder maken van mijn site door Grizzly nu steeds meer mensen mag helpen. Ze zijn erg goed in wat ze doen en doen wat ze beloven!
Psychologiepraktijk Floor
Al vanaf de kennismaking heb ik een heel goed gevoel bij Grizzly. En juist aan een eerste indruk hecht ik veel waarde! Grizzly heeft een duidelijke visie en kan dat overzichtelijk en begrijpelijk presenteren. Fijne communicatie en heerlijk laagdrempelig in contact. Dank daarvoor! En ja niet onbelangrijk, ik ben erg tevreden over de eerst behaalde resultaten!
Mieke de Nijs
Grizzly helpt onze website te tillen naar een nieuw niveau. Daarin zijn ze transparant over de werkwijze en geven ze professioneel advies. Zeilmakerij Schoots krijgt bijna dagelijks te horen dat wij gevonden zijn via Google. Iets wat voorheen (bijna) nooit gebeurde.

Zeilmakerij J. Schoots B.V.
Een bedrijf dat echt goed met je mee denkt. Een vlotte samenwerking met resultaten die er mogen zijn.
Eyeland
Hele plezierige samenwerking waarin ze ons bedrijf een flink stuk op weg geholpen hebben qua SEO en SEA met mooie resultaten.
Pubquizshop.nl
Beer met webbrowser en link op grijze achtergrond

Waarom linkbuilding uitbesteden aan een specialist?

Het is verstandig om linkbuilding over te laten aan een ervaren partner. Dat bespaart u namelijk veel tijd, waardoor u zich kunt focussen op uw corebusiness. Daarnaast is linkbuilding meer dan enkel het vergaren van externe links naar uw website. Het is namelijk een belangrijk onderdeel van uw SEO inspanningen.

Niet elke link heeft een toegevoegde waarde voor uw website. Daarom is het beter om dit uit te besteden aan specialisten die precies weten welke links ze het beste aan kunnen vragen om voor een solide backlinkprofiel te zorgen.

Waarom kunt u linkbuilding het beste aan ons uitbesteden?

Linkbuilding uit te besteden aan online marketing bureau Grizzly New Marketing zorgt dat er verschillende soorten links gegenereerd worden naar uw website. We melden uw website aan op diverse webportals en local listings en schrijven daarnaast artikelen die we op relevante websites plaatsen.

Dit zorgt niet alleen voor meer links in uw backlinkprofiel, maar ook voor diversiteit. Daarnaast stemmen we de linkbuilding af op uw doelgroep. We maken onderscheid tussen Local, National en E-commerce campagnes om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn met een online marketing pakket dat bij hen past. Daarnaast pakken we niet enkel de externe linkbuilding aan, maar zorgen we ook voor een goede interne linkstructuur op uw website.

beer met grafiek
Beer met webbrowser en link op grijze achtergrond

Waarom linkbuilding uitbesteden aan een specialist?

Het is verstandig om linkbuilding over te laten aan een ervaren partner. Dat bespaart u namelijk veel tijd, waardoor u zich kunt focussen op uw corebusiness. Daarnaast is linkbuilding meer dan enkel het vergaren van externe links naar uw website. Het is namelijk een belangrijk onderdeel van uw SEO inspanningen.

Niet elke link heeft een toegevoegde waarde voor uw website. Daarom is het beter om dit uit te besteden aan specialisten die precies weten welke links ze het beste aan kunnen vragen om voor een solide backlinkprofiel te zorgen.

Linkbuilding uitbesteden aan Grizzly New Marketing

Bij Grizzly New Marketing zijn we gespecialiseerd in linkbuilding en weten we wat er nodig is om kwalitatieve backlinks te verkrijgen. Onze linkbuilding specialisten hebben jarenlange ervaring en hebben bewezen resultaten behaald voor onze klanten.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak en werken samen met u om uw doelen te bereiken. Wij beginnen met het analyseren van uw huidige backlinkprofiel en het identificeren van kansen om nieuwe kwalitatieve backlinks te verkrijgen.

Als Selected Partner van Google werken we altijd volgens de nieuwste richtlijnen en gebruiken alleen veilige en effectieve technieken om backlinks te verkrijgen. Wij streven ernaar om een duurzaam backlinkprofiel voor uw website te creëren, zodat uw website op de lange termijn beter zal scoren in de zoekresultaten.

Linkbuilding expert
beer met grafiek

Informeer naar onze linkbuildingpakketten

Wilt u uw linkbuilding aan ons linkbuilding bedrijf uitbesteden? Plan dan een afspraak in voor een adviesgesprek. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en de verschillende linkbuilding pakketten.

Heeft u een vraag voor onze linkbuilding experts of wilt u meer informatie over een bepaald aspect van linkbuilding? Neem dan gerust contact met ons op.

Grizzly New Marketing voor online succes

Uw online succes kent natuurlijk meer facetten dan alleen uw linkbuilding. Daarom is ons online marketing bureau actief op alle gebieden die bij kunnen dragen aan uw online succes.

Onze expertise op het gebied van online marketing gaat verder dan alleen zoekmachine optimalisatie. Wij begrijpen dat uw website of webshop een belangrijk onderdeel is van uw online succes en daarom bieden wij ook website optimalisatie aan. Hierbij kijken onze experts naar de gebruiksvriendelijkheid, snelheid en technische aspecten van uw website om deze te optimaliseren voor zoekmachines en bezoekers.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in conversieoptimalisatie. Het is namelijk niet alleen belangrijk om bezoekers naar uw website te trekken, maar ook om deze bezoekers om te zetten in klanten. Onze specialisten analyseren uw website en brengen in kaart waar mogelijke obstakels liggen en waar de conversie verbeterd kan worden. Vervolgens stellen wij een plan van aanpak op om uw conversie te verhogen.

Maar ook op het gebied van Google Ads, voorheen bekend als Google AdWords, hebben wij experts in huis. Met Google Ads kunt u snel meer online zichtbaarheid creëren en gericht adverteren op mensen die op zoek zijn naar uw producten of diensten. Onze Google Ads specialisten zorgen ervoor dat uw advertenties op de juiste plaats en op het juiste moment worden weergegeven en uw budget efficiënt wordt ingezet.

Bij Grizzly New Marketing staan wij voor een totaaloplossing voor uw online succes. Van zoekmachine optimalisatie en linkbuilding tot website optimalisatie en conversieoptimalisatie, wij hebben de kennis en expertise in huis.

Administratiebeer vacature grizzly
Linkbuilding expert

Veelgestelde vragen aan onze linkbuilding expert:

Hoeveel links heeft mijn webshop nodig?

Er is geen exact vastgesteld aantal backlinks dat uw webshop nodig heeft om te kunnen ranken in zoekmachines zoals Google. De kwaliteit van uw backlinks is belangrijker dan de hoeveelheid backlinks. Een paar hoogwaardige en relevante backlinks kunnen bijvoorbeeld veel meer waarde hebben dan honderden minder relevante of spam backlinks.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat backlinks slechts één factor zijn in het algoritme van zoekmachines. Andere factoren, zoals de kwaliteit van uw inhoud, de technische opbouw van uw website en de gebruikerservaring op uw site, spelen ook een belangrijke rol bij het bepalen van uw rangschikking in de zoekresultaten.

Het is daarom raadzaam om een ​​linkbuildingstrategie te ontwikkelen die zich richt op het verkrijgen van hoogwaardige en relevante backlinks van andere websites.

Wat is belangrijk bij linkbuilding?

Om de gewenste resultaten te behalen, is het belangrijk om aandacht te besteden aan de kwaliteit en relevantie van de links die naar uw website verwijzen. Dit betekent dat u zich moet richten op het verkrijgen van hoogwaardige links van websites die relevant zijn voor uw branche of product.

Het is daarbij essentieel om te voorkomen dat u spam of irrelevante links krijgt. Deze kunnen schadelijk zijn voor uw SEO inspanningen en in het ergste geval kan het zelfs leiden tot een Google penalty. Om dit te voorkomen is het daarom belangrijk om uw linkbuilding strategie te baseren op kwaliteit in plaats van kwantiteit.

Naast het verkrijgen van kwalitatieve links, is het ook belangrijk om te zorgen voor een natuurlijk linkprofiel. Dit betekent dat uw linkprofiel eruit moet zien alsof deze organisch is ontstaan en niet geforceerd is. Dit kan bijvoorbeeld worden bereikt door het verkrijgen van links van verschillende soorten websites, zoals blogs, nieuwswebsites, webportals, social media platforms en andere relevante websites.

Tot slot is het belangrijk om rekening te houden met de relevantie van de ankertekst. Dit is de tekst waarmee wordt verwezen naar uw website. Het is belangrijk om te zorgen voor een natuurlijk ogende ankertekst die relevant is voor uw website en de pagina waar de link naar verwijst.

Beer met vergroot glas