Shopping Advertising

Betaalbaar online marketing voor iedereen
Marktleider voor het mkb in de Benelux
20+ jaar ervaring

Wat is Shopping advertising?

Shopping advertising biedt webshops de mogelijkheid om met hun product te adverteren binnen het shopping netwerk van Google. Het zorgt voor meer verkeer naar uw webshop, maar kan ook directe verkopen genereren. In de huidige tijd van smartphones waarin iedereen snel resultaat wil, is deze manier van adverteren het antwoord. Het helpt de mobiele gebruiker om sneller de gewenste aankopen te doen en biedt u de mogelijkheid om uw bedrijf onder de aandacht te brengen.

Welke mogelijkheden biedt Google Shopping advertising uw bedrijf?

Naast meer conversies, biedt Shopping advertising u ook de mogelijkheid om mensen die een product hebben bekeken opnieuw te benaderen met een productgerichte advertentie in Google. U bereikt hen op verschillende manieren, omdat de shopping advertenties op diverse Google kanalen kan worden ingezet. Zo bereikt u uw klanten onder andere via Google Search, Images en YouTube.

Waarom schakelt u het best een expert in om een campagne voor u op te zetten?

Grizzly New Marketing helpt u graag om uw doelgroep optimaal te bereiken met behulp van Shopping advertising. Wij adviseren u bij het samenstellen van een Google Shopping feed om uw producten goed naar voren te laten komen. Daarnaast koppelen we de feed aan uw Google Ads account voor maximaal en optimaal resultaat.

Wilt u meer weten?
Maak nu een afspraak
Plan uw advies gesprek

Beer met telefoon

Grizzly New Marketing is hand-picked by Google as a SMB Partner. Grizzly works closely with businesses to help grow and maximize online campaign performance

F. van de Peppel, Strategic Partnership Development Team at Google for Northern Europe  Google premier partner logo

Hoe haalt u optimaal resultaat met online adverteren?

Er zijn nog meer manieren om uw webshop onder de aandacht te brengen. Zo kunt u naast Google Shopping advertising bijvoorbeeld ook Display advertising inzetten. Hierbij vestigt u de aandacht op een bepaald product met een interactieve banner. Voor een persoonlijke manier van adverteren waarmee u langer de aandacht vasthoudt, is Video advertising ideaal. Welke manier van adverteren het best werkt, hangt echter af van uw bedrijf en de producten die u verkoopt of diensten die u aanbiedt. De ene manier van adverteren werkt immers beter dan de andere en vaak is een combinatie het meest effectief. Wij adviseren u graag over welke methoden voor uw bedrijf het beste werken.

display advertising grizzly
mobile advertising grizzly

Schakel ons in voor een optimale Shopping advertising campagne

Behaal meer conversies en haal meer verkeer binnen op uw website met een goed ingestelde Shopping advertising campagne op Google. Online marketing bureau Grizzly New Marketing helpt u graag bij het opstellen, uitvoeren en rapporteren van deze campagne. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u het meeste uit Shopping advertising haalt. Daarnaast rapporteren wij de resultaten, zodat u precies weet wat de campagne u oplevert. Neem contact met ons op.

Kies hier uw plan