Hoe werkt hoog in Google komen?

Kom hoger in de zoekresultaten

Verhoog uw conversie

Altijd een persoonlijke aanpak

In het zoekmachine landschap is er nog altijd een echte koning: Google. Staat uw website op positie één, twee of drie voor relevante zoekwoorden dan kunt u flink zoekverkeer verwachten en dus klanten verwelkomen. Hoger in Google komen is een doel voor veel webshops maar ook voor websites waar niet direct op verkocht wordt. Bezoekers kunnen uiteraard ook leiden tot meer offerte aanvragen of nieuwe leads.

Op maat gemaakte strategie voor u?
Zie hier hoe het traject eruit ziet

Kies hier uw plan

Grizzly New Marketing is hand-picked by Google as a SMB Partner. Grizzly works closely with businesses to help grow and maximize online campaign performance

F. van de Peppel, Strategic Partnership Development Team at Google for Northern Europe  Google premier partner logo

Beer met Google resultaten

Hoe kom ik hoger in Google zoekresultaten?

Hoog in google komen doet u met behulp van zoekmachine positionering. Hoger komen in Google betekent meer verkeer naar uw website en meer conversies. Zeker wanneer u het juiste verkeer binnenhaalt.

Grizzly New Marketing helpt u graag om hoog in Google te komen met uw website en hier vervolgens meer conversies mee te behalen. Stelt u uzelf de vraag: ‘Hoe kom ik hoger in Google?’? Lees dan verder.

Hoger in Google komen? Deze aspecten zijn van belang

Om hoog in Google te komen, zijn er verschillende aspecten die geoptimaliseerd moeten worden op uw website. Bij Grizzly New Marketing helpen wij u graag met het verbeteren van deze aspecten.

Hoe kom ik hoger in de Google ranking?

1: Technische SEO

Allereerst moet uw website technisch goed in elkaar zitten. Dit betekent dat uw website snel moet laden en een goede gebruikerservaring moet bieden. Een trage website leidt namelijk tot een lagere ranking in zoekmachines, en een slechte gebruikerservaring kan leiden tot een hogere bounce rate. Wij optimaliseren uw website op technisch vlak, zodat uw website snel en gebruiksvriendelijk is. Technische SEO kent veel verschillende vlakken, daar leest u later meer over.

Lees verder

Beer met SEO driehoek
Beer met vergroot glas

2: Relevante keywords

Daarnaast is het van belang dat uw website geoptimaliseerd is voor de juiste zoekwoorden. Dit houdt in dat u uw website moet inrichten op de zoekwoorden waarop u gevonden wilt worden. Hierbij kunt u denken aan het verwerken van deze zoekwoorden in de content, meta titels en beschrijvingen, en alt-tags van afbeeldingen. Onze SEO specialisten kunnen u helpen bij het vinden van de juiste zoekwoorden en het optimaliseren van uw website hierop.

Meer over zoekwoorden en hoe deze u kunnen helpen om hoger in Google te komen, leest u later op deze pagina.

Lees verder

3: Waardevolle content

Verder is het belangrijk dat uw website voorzien is van waardevolle en originele content. Dit is niet alleen belangrijk voor de bezoekers van uw website, maar ook voor zoekmachines. Het creëren van kwalitatieve SEO content kan bijdragen aan een hogere ranking in zoekmachines en meer verkeer naar uw website. Hoog in Google komen kan soms ook vragen om heel veel content, zeker wanneer er op concurrerende websites veel informatie aanwezig is. Meer over waardevolle content om hoger op Google te komen lees u verderop op deze pagina.

Lees verder

Beer met muis click
Beer met webbrowser en link op witte achtergrond

4: Backlinks

Tot slot is het van belang dat uw website voorzien is van kwalitatieve backlinks. Backlinks zijn links van andere websites naar uw website en zijn belangrijk voor zoekmachines om de autoriteit en relevantie van uw website te beoordelen. Bij Grizzly New Marketing hebben wij ruime ervaring met het verkrijgen van kwalitatieve backlinks voor onze klanten.

De vraag: ‘Hoe kom je hoger in Google te staan?’ is er dus eentje waarop een uitvoerig antwoord mogelijk is. Onderstaand kunt u meer lezen over hoger in Google komen

Wilt u meer weten over hoe wij uw website kunnen optimaliseren voor een hogere ranking in zoekmachines? Neem dan contact op met ons online marketing bureau Grizzly New Marketing en wij helpen u graag verder.

Lees verder

Hoe kunt u hoog in Google komen door uw site op technisch vlak te verbeteren?

Hoe kom ik hoger in Google? Het antwoord: door verschillende aspecten te optimaliseren. Zo moet de technische kant in orde zijn en moet uw website snel ingeladen kunnen worden. Anders levert dit strafpunten op en is het moeilijk om hoog in de resultaten van Google te komen. Ook moet uw website zo gebruiksvriendelijk mogelijk zijn. Dit levert u namelijk bonuspunten op bij zoekmachines en verbetert de ervaring van bezoekers op uw website.

Wij weten als geen ander dat technische SEO essentieel is wanneer je hoog komen in Google het doel is. Het optimaliseren van uw website op technisch vlak draagt bij aan een betere gebruikerservaring en zorgt ervoor dat zoekmachines uw website beter begrijpen. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste onderdelen van technische SEO wanneer u hoog in Google wil komen:

Websitesnelheid: Een trage website zorgt niet alleen voor een slechte gebruikerservaring, maar ook voor een lagere ranking in zoekmachines. Hoog komen in Google met een trage website is vrijwel onmogelijk. Wij zorgen ervoor dat uw website snel en responsief is op alle apparaten.

Crawlen: Zoekmachines moeten uw website kunnen crawlen om deze te indexeren. Ons team zorgt voor een optimale structuur en duidelijke navigatie, zodat zoekmachines uw website goed kunnen begrijpen.

Technische fouten: Technische fouten zoals links die niet meer werken of 404-pagina’s kunnen de gebruikerservaring beïnvloeden en resulteren in een lagere ranking. Wij onderzoeken uw website op technische fouten en lossen deze direct op, zo kunt u daadwerkelijk hoger komen in Google!

Structured data: Structured data helpt zoekmachines uw website beter te begrijpen en wanneer Google goed begrijpt wat u te bieden heeft, kunt u hoog komen in Google. Dit kan resulteren in rich snippets in de zoekresultaten. Dit zijn extra opvallende onderdelen van uw website in het overzicht van Google met alle zoekresultaten. Wij implementeren de juiste structured data op uw website om deze zo goed mogelijk te optimaliseren.

Beveiliging: Een beveiligde website is niet alleen belangrijk voor de gebruikerservaring, maar ook voor de ranking in zoekmachines. Wij zorgen voor een veilige website met een SSL-certificaat en andere beveiligingsmaatregelen.

Het technische gedeelte van uw website is dus essentieel wanneer u antwoord zoekt op de vraag: ‘Hoe kom ik hoog in Google te staan?’. Onze SEO-specialisten helpen u hier graag bij.

Wilt u meer weten? Bel ons dan vandaag nog!
+31 (0)76 520 02 58

Beer met vergrootglas
Beer met vergrootglas

Hoog in Google maar voor welke zoekwoorden?

Zoekwoordenonderzoek is een belangrijk onderdeel van zoekmachine-optimalisatie en online marketing. Het houdt in dat er onderzoek wordt gedaan naar welke zoekwoorden en -termen potentiële klanten gebruiken om naar uw producten of diensten te zoeken in zoekmachines zoals Google.

Bij het uitvoeren van zoekwoorden onderzoek worden er verschillende tools en technieken gebruikt om de zoekwoorden te vinden die het beste bij uw bedrijf passen. Dit omvat onder andere het analyseren van zoekwoordvolumes, de concurrentie op specifieke zoekwoorden, en het identificeren van zoekwoorden die relevant zijn voor uw doelgroep.

Gedegen zoekwoordenonderzoek

Goed onderzoek naar de relevante zoekwoorden is van groot belang. Door de juiste zoekwoorden te targeten in uw SEO-strategie, kunt u uw online zichtbaarheid vergroten, meer verkeer naar uw website leiden, en uiteindelijk meer leads, klanten en omzet genereren. De juiste zoekwoorden zijn ook de woorden die hoger in Google komen mogelijk maken. Ook voor zoekwoorden is het belangrijk om een passende strategie te volgen voor uw bedrijf.

Als online marketing bureau voeren wij bij Grizzly New Marketing uitgebreid zoekwoorden onderzoek uit voor onze klanten, om zo de best mogelijke zoekwoordstrategieën te ontwikkelen voor hun bedrijf. Met behulp van onze ervaring en geavanceerde tools kunnen wij u helpen om de juiste zoekwoorden en longtail zoekopdrachten te vinden en deze op de meest effectieve manier in te zetten in uw SEO-strategie.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw zoekwoordenonderzoek en online marketing activiteiten? Neem dan vandaag nog contact op met Grizzly New Marketing en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

designbeer-grizzly
Online marketing diensten

Wat voor content is nodig om hoog in Google te komen?

Naast het technische aspect, heeft u ook goede content nodig om hoog in Google te komen. Ook dit gedeelte kunnen wij voor u verzorgen. We kiezen in overleg zoektermen uit die relevant zijn voor de producten en diensten die u aanbiedt en schrijven hier teksten voor die aan strenge SEO-richtlijnen voldoen. Hierdoor wordt uw website uiteindelijk beter gevonden in Google bij zoekopdrachten die betrekking hebben op uw dienstverlening of productaanbod.

Het belang van goede content voor uw website rankings

Zoekmachines worden steeds slimmer en zijn ook steeds beter in het herkennen van goede content met waardevolle inhoud. Dat betekent dat uw content niet alleen zoekwoorden moet bevatten, maar ook moet voldoen aan de behoeften en verwachtingen van uw doelgroep. Dit kan betekenen dat u uw inhoud moet aanpassen aan de doelen van uw website en uw publiek.

Zorg dus dat u content krijgt wat uw publiek wil lezen. Dit betekent het schrijven van informatieve artikelen, het delen van interessante feiten en cijfers, het opnemen van nuttige tips en suggesties, en het aanbieden van unieke inzichten en perspectieven.

Daarnaast is het belangrijk om uw inhoud regelmatig bij te werken. Dit kan betekenen dat u nieuwe artikelen moet schrijven of bestaande inhoud moet bewerken om deze actueel te houden. Zoekmachines waarderen websites die regelmatig worden bijgewerkt en die de meest recente informatie bieden.

Tevens is het belangrijk om uw inhoud te optimaliseren voor zoekmachines. Zorg voor een zoekwoordstrategie en verdeel keywords over de juiste pagina’s. Gebruik relevante zoekwoorden, ontwikkel een effectieve interne linkstructuur, en optimaliseer afbeeldingen en andere media op de juiste manier.

Als online marketing bureau begrijpen we dat het ontwikkelen van waardevolle SEO-content een uitdagende taak kan zijn. Daarom hebben wij de specialisten in huis die u kunnen ontzorgen op het gebied van content creatie. Wij staan voor u klaar om uw website te laten groeien en uw doelgroep te bereiken met de vraag: ‘Hoe kom ik hoog in de Google zoekresultaten?’ te beantwoorden.

content-beer-grizzly
Beer met SEO driehoek

Hoe kunt u uw vindbaarheid nog verder verbeteren?

Wanneer u een goede website met geoptimaliseerde content heeft, bent u al op de goede weg. Maar er is nog meer dat u kunt doen om hoog in Google te komen. Een van de antwoorden op de vraag: ‘Hoe kom ik hoger in Google?’ is met behulp van linkbuilding. Hiermee vergaren we meer externe links naar uw website, waardoor deze populairder wordt. Verhoogde populariteit zorgt namelijk voor meer online zichtbaarheid. Wanneer u bij Grizzly New Marketing een linkbuildingpakket afneemt, zorgen wij voor meer links naar uw website.

Linkbuilding expert
Beer met webbrowser en link op witte achtergrond

Hoger in Google? Schakel ons in voor een online marketing campagne op maat

Neem contact op met ons online marketing bureau en ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Met een online marketing campagne op maat zorgen we ervoor dat u meer topposities behaalt in Google en op die manier meer kwalitatief verkeer naar uw website genereert.

Wat klanten over ons zeggen

Als klein gespecialiseerd bedrijfje, maken we al ruim 10 jaar!! naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van Grizzly New Marketing. Onze vindbaarheid op internet is optimaal. De dienstverlening is accuraat,vriendelijk en persoonlijk.
Rob Corduwener
Sinds een paar maanden geleden begonnen, het is een beste investering dus wel goed over nagedacht. Maar uiteindelijk goed bevallen, ik heb nu al het idee dat het werkt. De begeleiding is prima, er wordt goed meegedacht en uitleg gegeven die een leek ook snapt. Kan zeker aanbevelen om met Grizzly in zee te gaan.
Frank Hoeben
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Ze doen wat ze beloven. Echt super. En je kunt altijd bellen voor vragen. Heel fijn!
Marga Wispels
We werken nu zo’n 1,5 jaar met Grizzly New Marketing en dat bevalt heel goed. Online marketing in ons bedrijf krijgt hiermee veel meer aandacht, terwijl wij ons kunnen blijven richten op de dagelijkse operaties. Goede professionele ondersteuning en, waar het allemaal om te doen is, steeds betere resultaten!

TechForce Innovations
Grizzly helpt ons goed om onze website beter vindbaar te maken op Google. Door onze doelgroep duidelijk aan te geven heeft Grizzly onze Ads campagne zo kunnen instellen dat de ''kosten per klik'' laag blijven en er alleen echt geïnteresseerde klanten op onze website terecht komen. Goede en snelle service bij vragen!
Pamba Textielreiniging B.V.
Grizzly helpt ons sinds 2015 naar volle tevredenheid met de vindbaarheid en relevante technische aspecten rondom onze website! Grizzly draagt bij aan onze groei in een competitieve markt!
Brokx projectinrichting
Wat zijn wij ontzettend blij met onze samenwerking met Grizzly ! Wat een leuk contact en wat een service! Wij bevelen grizzly met een dikke 5 sterren bij iedereen aan !
Myriam en Samantha Vrijland
Inmiddels werken wij bijna 3 maanden samen met Grizzly New Marketing. Tot op heden hebben we daar zeker geen spijt van. De communicatie verloopt goed en snel. Op vragen wordt snel en duidelijk gereageerd en afspraken worden nagekomen.
Sander Landman,
Mede-eigenaar SuperShine
"We zijn druk bezig met de opstart van de campagne.
Goede begeleiding en duidelijke rapportage. Op dit moment dik tevreden."
Emiel Spong
Topservice, vriendelijk, kundig en enorm geholpen met de online vindbaarheid van mijn bedrijf!
Martijn Braat
Mijn ervaring met Grizzly New Marketing is zeer professioneel. Ik zelf heb niet heel veel kennis van het neerzetten van SEO, Ik ben zeer deskundig begeleid en ben in de juiste kaders meegenomen. In een zin kan ik zeggen dat het een heel fijn bedrijf is met een deskundig team. 5 STARS!!!
Studio 206 fotografie
Inmiddels werken wij bijna 3 maanden samen met Grizzly New Marketing. Tot op heden hebben we daar zeker geen spijt van. De communicatie verloopt goed en snel. Op vragen wordt snel en duidelijk gereageerd en afspraken worden nagekomen.
SuperShine
Na verschillende ervaringen met andere marketing bedrijven, ben ik zeer tevreden over de service en kennis bij Grizzly. Zij doen waar zij goed in zijn, dan kunnen wij ons ding doen.
Tessa Kruijt
Helder en transparant in hun service en dienstverlening.
Frederik Melger
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Ze doen wat ze beloven. Echt super. En je kunt altijd bellen voor vragen. Heel fijn!
Marga Wispels
Benaderd door Grizzly marketing. Helpt ons met goede rapportages en positionering. Zeer fijn contact!
Moderne trap en vloeren
Wij werken nu een jaar met Grizzly en zijn erg tevreden. We hebben grote stappen gemaakt in onze vindbaarheid. De jongens zijn lekker snel, denken met ons mee en komen hun afspraken na!
SWAKIKO
Nuttige inzichten gekregen over mijn webshop prestaties, zeker een aanrader!
Vano Natuursteen B.V.
Ik ben heel blij met het feit dat ik door het steeds vindbaarder maken van mijn site door Grizzly nu steeds meer mensen mag helpen. Ze zijn erg goed in wat ze doen en doen wat ze beloven!
Psychologiepraktijk Floor
Al vanaf de kennismaking heb ik een heel goed gevoel bij Grizzly. En juist aan een eerste indruk hecht ik veel waarde! Grizzly heeft een duidelijke visie en kan dat overzichtelijk en begrijpelijk presenteren. Fijne communicatie en heerlijk laagdrempelig in contact. Dank daarvoor! En ja niet onbelangrijk, ik ben erg tevreden over de eerst behaalde resultaten!
Mieke de Nijs
Grizzly helpt onze website te tillen naar een nieuw niveau. Daarin zijn ze transparant over de werkwijze en geven ze professioneel advies. Zeilmakerij Schoots krijgt bijna dagelijks te horen dat wij gevonden zijn via Google. Iets wat voorheen (bijna) nooit gebeurde.

Zeilmakerij J. Schoots B.V.
Een bedrijf dat echt goed met je mee denkt. Een vlotte samenwerking met resultaten die er mogen zijn.
Eyeland
Hele plezierige samenwerking waarin ze ons bedrijf een flink stuk op weg geholpen hebben qua SEO en SEA met mooie resultaten.
Pubquizshop.nl