Online marketing bureau nabij Rotterdam: online succes voor uw bedrijf

Kom hoger in de zoekresultaten

Verhoog uw conversie

Altijd een persoonlijke aanpak

Meer klanten, meer omzet, meer winst? Dan bent u op zoek naar een online marketing bureau nabij Rotterdam. Onze specialisten helpen u graag bij het behalen van online succes. Of het nu gaat om betere vindbaarheid, meer conversies of een sterke online aanwezigheid, wij zorgen ervoor dat uw bedrijf opvalt.

De algemene Rotterdamse mentaliteit is zeker ook de onze: niet (te veel) lullen maar poetsen! Praktisch en pragmatisch maar met oog voor resultaat. Dat is online marketing in regio Rotterdam.

Meer weten over de online mogelijkheden voor uw bedrijf in regio Rotterdam? Plan dan vandaag nog uw gesprek in met hét online marketing bureau nabij Rotterdam!

Op maat gemaakte strategie voor u?
Zie hier hoe het traject eruit ziet

Kies hier uw plan

Grizzly New Marketing is hand-picked by Google as a SMB Partner. Grizzly works closely with businesses to help grow and maximize online campaign performance

F. van de Peppel, Strategic Partnership Development Team at Google for Northern Europe  Google premier partner logo

Waarom Grizzly New Marketing als marketing bureau nabij Rotterdam?

Bij Grizzly New Marketing hebben wij een focus op resultaat. Daarom zijn wij in 2015 geselecteerd als ‘Partner’ van Google voor het MKB. Als Partner hebben wij intensief contact met Google en zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van vindbaarheid.

Daarnaast hebben wij brede ervaring in alle bedrijfssegmenten. Onze specialisten weten dus precies wat er speelt binnen uw branche. Onze werkwijze is transparant en stapsgewijs. Dit zorgt ervoor dat u steeds op de hoogte bent van onze werkzaamheden en dat wij zorgvuldig kunnen werken met een focus op duurzaam resultaat.

Wij zijn als online marketing bedrijf nabij Rotterdam actief maar hebben ook vestigingen in Breda, Den Bosch, Antwerpen, Sint-Niklaas en New York.

beer met grafiek

Zoekmachine positionering van A tot Z verzorgd

Grizzly New Marketing is hét online marketing bureau in regio Rotterdam en wij verzorgen uw zoekmachine positionering van A tot Z. Hierbij maken wij gebruik van technische SEO, linkbuilding en bijvoorbeeld content optimalisatie.

Wij zorgen ervoor dat uw website beter gevonden wordt op relevante zoekwoorden.

De eerste stap is altijd het stellen van een doel. Wat wilt u bereiken met uw website? Wilt u meer online verkopen? Meer bezoekers die contact met u opnemen? Meer offerte aanvragen of extra bezoek in uw fysieke winkel?

Wanneer het doel helder is, stippelen onze specialisten de route naar uw succes uit. Wij ontwikkelen samen met u een strategisch marketingplan en bekijken waar de quick wins liggen.

Ons zeven-stappenplan voor online succes en betere posities in Google

Nadat wij uw doelen concreet hebben gemaakt, starten wij met een website scan. Hiermee kunnen wij kansen identificeren en stappen ondernemen om deze kansen te grijpen.

Aan de hand van zoekwoordenonderzoek kunnen wij uw website verder gaan optimaliseren. Door onderzoek weten wij precies welke woorden uw klanten gebruiken wanneer ze zich via Google oriënteren.

Daarnaast zorgen wij bijvoorbeeld dat uw website snel genoeg is en optimaliseren wij uw website op alle relevante punten. Dit doen we niet alleen aan de technische kant van uw website maar ook qua content zorgen wij dat uw website optimaal is.

Wilt u meer weten? Bel ons dan vandaag nog!
+31 (0)76 520 02 58

Beer met vergrootglas

Wat klanten over ons zeggen

Als klein gespecialiseerd bedrijfje, maken we al ruim 10 jaar!! naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van Grizzly New Marketing. Onze vindbaarheid op internet is optimaal. De dienstverlening is accuraat,vriendelijk en persoonlijk.
Rob Corduwener
Sinds een paar maanden geleden begonnen, het is een beste investering dus wel goed over nagedacht. Maar uiteindelijk goed bevallen, ik heb nu al het idee dat het werkt. De begeleiding is prima, er wordt goed meegedacht en uitleg gegeven die een leek ook snapt. Kan zeker aanbevelen om met Grizzly in zee te gaan.
Frank Hoeben
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Ze doen wat ze beloven. Echt super. En je kunt altijd bellen voor vragen. Heel fijn!
Marga Wispels
We werken nu zo’n 1,5 jaar met Grizzly New Marketing en dat bevalt heel goed. Online marketing in ons bedrijf krijgt hiermee veel meer aandacht, terwijl wij ons kunnen blijven richten op de dagelijkse operaties. Goede professionele ondersteuning en, waar het allemaal om te doen is, steeds betere resultaten!

TechForce Innovations
Grizzly helpt ons goed om onze website beter vindbaar te maken op Google. Door onze doelgroep duidelijk aan te geven heeft Grizzly onze Ads campagne zo kunnen instellen dat de ''kosten per klik'' laag blijven en er alleen echt geïnteresseerde klanten op onze website terecht komen. Goede en snelle service bij vragen!
Pamba Textielreiniging B.V.
Grizzly helpt ons sinds 2015 naar volle tevredenheid met de vindbaarheid en relevante technische aspecten rondom onze website! Grizzly draagt bij aan onze groei in een competitieve markt!
Brokx projectinrichting
Wat zijn wij ontzettend blij met onze samenwerking met Grizzly ! Wat een leuk contact en wat een service! Wij bevelen grizzly met een dikke 5 sterren bij iedereen aan !
Myriam en Samantha Vrijland
Inmiddels werken wij bijna 3 maanden samen met Grizzly New Marketing. Tot op heden hebben we daar zeker geen spijt van. De communicatie verloopt goed en snel. Op vragen wordt snel en duidelijk gereageerd en afspraken worden nagekomen.
Sander Landman,
Mede-eigenaar SuperShine
"We zijn druk bezig met de opstart van de campagne.
Goede begeleiding en duidelijke rapportage. Op dit moment dik tevreden."
Emiel Spong
Topservice, vriendelijk, kundig en enorm geholpen met de online vindbaarheid van mijn bedrijf!
Martijn Braat
Mijn ervaring met Grizzly New Marketing is zeer professioneel. Ik zelf heb niet heel veel kennis van het neerzetten van SEO, Ik ben zeer deskundig begeleid en ben in de juiste kaders meegenomen. In een zin kan ik zeggen dat het een heel fijn bedrijf is met een deskundig team. 5 STARS!!!
Studio 206 fotografie
Inmiddels werken wij bijna 3 maanden samen met Grizzly New Marketing. Tot op heden hebben we daar zeker geen spijt van. De communicatie verloopt goed en snel. Op vragen wordt snel en duidelijk gereageerd en afspraken worden nagekomen.
SuperShine
Na verschillende ervaringen met andere marketing bedrijven, ben ik zeer tevreden over de service en kennis bij Grizzly. Zij doen waar zij goed in zijn, dan kunnen wij ons ding doen.
Tessa Kruijt
Helder en transparant in hun service en dienstverlening.
Frederik Melger
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Ze doen wat ze beloven. Echt super. En je kunt altijd bellen voor vragen. Heel fijn!
Marga Wispels
Benaderd door Grizzly marketing. Helpt ons met goede rapportages en positionering. Zeer fijn contact!
Moderne trap en vloeren
Wij werken nu een jaar met Grizzly en zijn erg tevreden. We hebben grote stappen gemaakt in onze vindbaarheid. De jongens zijn lekker snel, denken met ons mee en komen hun afspraken na!
SWAKIKO
Nuttige inzichten gekregen over mijn webshop prestaties, zeker een aanrader!
Vano Natuursteen B.V.
Ik ben heel blij met het feit dat ik door het steeds vindbaarder maken van mijn site door Grizzly nu steeds meer mensen mag helpen. Ze zijn erg goed in wat ze doen en doen wat ze beloven!
Psychologiepraktijk Floor
Al vanaf de kennismaking heb ik een heel goed gevoel bij Grizzly. En juist aan een eerste indruk hecht ik veel waarde! Grizzly heeft een duidelijke visie en kan dat overzichtelijk en begrijpelijk presenteren. Fijne communicatie en heerlijk laagdrempelig in contact. Dank daarvoor! En ja niet onbelangrijk, ik ben erg tevreden over de eerst behaalde resultaten!
Mieke de Nijs
Grizzly helpt onze website te tillen naar een nieuw niveau. Daarin zijn ze transparant over de werkwijze en geven ze professioneel advies. Zeilmakerij Schoots krijgt bijna dagelijks te horen dat wij gevonden zijn via Google. Iets wat voorheen (bijna) nooit gebeurde.

Zeilmakerij J. Schoots B.V.
Een bedrijf dat echt goed met je mee denkt. Een vlotte samenwerking met resultaten die er mogen zijn.
Eyeland
Hele plezierige samenwerking waarin ze ons bedrijf een flink stuk op weg geholpen hebben qua SEO en SEA met mooie resultaten.
Pubquizshop.nl
Beer met webbrowser en link op grijze achtergrond

Linkbuilding: onmisbaar voor online succes

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van zoekmachine-optimalisatie (SEO) en kan niet worden genegeerd als u online succes wilt behalen. Zeker wanneer uw doelen nummer één posities op competitieve keywords zijn. Linkbuilding gaat om het verkrijgen van links van andere websites. Hoe meer relevante en kwalitatieve links u heeft, hoe hoger uw website wordt gewaardeerd door zoekmachines zoals Google. Dit resulteert in een hogere positie in de zoekresultaten en dus meer verkeer naar uw website.

Het opzetten van een effectieve linkbuilding strategie vereist echter tijd, kennis en ervaring. Het is daarom verstandig om samen te werken met een ervaren online marketing bureau nabij Rotterdam. Bij Grizzly New Marketing zijn wij gespecialiseerd in het verbeteren van de autoriteit en relevantie van uw website met behulp van linkbuilding.

Hét internet marketing bureau in regio Rotterdam: voor SEO en meer

Uiteraard zijn wij u graag van dienst met onze SEO kennis en kunde maar ook wanneer u bijvoorbeeld op sociale media actief wil zijn staan wij graag voor u klaar. Daarnaast weten onze specialisten ook als van Google Ads en brengen wij onze kennis graag samen voor een optimaal resultaat.

Neem vandaag nog contact op met Grizzly New Marketing en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het verkrijgen van online succes!

beer met grafiek
Beer aan het bellen

Gratis adviesgesprek: dit kunnen wij voor u betekenen

Bent u benieuwd naar wat Grizzly New Marketing als online marketing bureau in regio Rotterdam voor u kan betekenen? Vraag dan vandaag nog een gratis adviesgesprek aan! Tijdens dit gesprek bekijken wij samen met u wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Van betere vindbaarheid tot meer conversies en van social media marketing tot Google Ads, wij helpen u graag bij het realiseren van uw online doelstellingen. Wacht dus niet langer en neem contact met ons op!

Ontdek onze successen

Wilt u kennismaken met de bedrijven die u voor gingen en samen met ons online succes behaalden? Bekijk dan onze cases pagina. Daar vertellen wij graag trots over onze online successen en hopelijk mogen wij uw succes daar in de toekomst aan toevoegen.