SEO specialist Breda? Bereik online topposities

Kom hoger in de zoekresultaten

Verhoog uw conversie

Altijd een persoonlijke aanpak

Grizzly New Marketing is een SEO specialist in Breda die met behulp van SEO de online vindbaarheid van bedrijven uit uiteenlopende sectoren vergroot. Als Google Selected Partner zijn we snel op de hoogte van veranderingen op het gebied van SEO. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten topposities behalen en behouden in Google.

Op zoek naar een SEO specialist in Breda? Wij helpen u graag met inzichten en een adviesgesprek op maat. Neem vandaag nog contact op met Grizzly New Marketing in Breda!

Op maat gemaakte strategie voor u?
Zie hier hoe het traject eruit ziet

Kies hier uw plan

Grizzly New Marketing is hand-picked by Google as a SMB Partner. Grizzly works closely with businesses to help grow and maximize online campaign performance

F. van de Peppel, Strategic Partnership Development Team at Google for Northern Europe  Google premier partner logo

Waarom schakelt u een SEO-specialist in?

Een SEO specialist in Breda schakelt u in wanneer u online succes wilt behalen. Meer verkopen, meer leads, meer bezoekers of meer conversies. SEO laat uw website ranken voor de meest competitieve keywords in de markt.

Binnen SEO zijn er verschillende aspecten van uw website die optimaal moeten worden ingericht om goed vindbaar te zijn. Zo is het belangrijk dat uw website snel en veilig inlaadt en goed functioneert. Een trage website levert u namelijk strafpunten op in zoekmachines als Google, waardoor uw vindbaarheid achter zal blijven.

Niet alleen het technische aspect van uw website is van belang voor goede zoekmachine positionering, maar ook de content. Al met al zijn er zo’n 200 richtlijnen om rekening mee te houden. Als ondernemer wilt u focussen op wat belangrijk is: ondernemen en dan is het verstandig om uw SEO activiteiten uit te besteden aan specialisten met kennis. Dat zijn onze SEO specialisten uit Breda!

Waarom kiezen voor Grizzly New Marketing als uw SEO-specialist in Breda?

Als SEO specialist in Breda staan we voor kwaliteit, transparantie en klantvriendelijkheid. Resultaatgericht gaan we voor iedere klant weer aan de slag om het online succes van uw dromen waar te maken.

Wij doen dit onder andere door onderscheid te maken tussen regionale en landelijke vindbaarheid. Een bedrijf met een regionale doelgroep, zoals een kapper, wil graag lokaal uitstekend vindbaar zijn en zal landelijk niet als interessant beschouwen. Een nationaal opererend bedrijf, zoals bijvoorbeeld een zonnepaneleninstallateur, heeft daarentegen wel landelijke vindbaarheid nodig. De klanten zoeken immers op zoekwoorden als ‘zonnepanelen Eindhoven’ maar ook op ‘zonnepanelen Amsterdam’. Daarom ontwikkelen wij voor dit type ondernemingen campagnestrategieën die nationaal online succes als doel hebben.

Heeft u internationale ambities? Ook dan zijn wij als SEO bureau Breda uw sparringpartner! Met kantoren over de hele wereld zijn wij groot maar ook lokaal krachtig aanwezig.

Wilt u meer weten? Bel ons dan vandaag nog!
+31 (0)76 520 02 58

Beer met vergrootglas

SEO in Breda voor webshops

Als webshop bent u waarschijnlijk goed op de hoogte van de waarde van topposities in Google. 95% van het zoekverkeer gaat naar de top 3 en voor online succes moet uw website dus een uitstekende zoekmachine-positionering hebben. Online succes is voor iedere onderneming anders maar voor webshops zijn bezoekers essentieel. Daarom hebben we verschillende online marketing pakketten ontwikkeld, zodat we elk type bedrijf optimaal van dienst kunnen zijn.

Grizzly cases beer
Beer met SEO driehoek

SEO marketing in Breda: Onze werkwijze

SEO marketing Breda of SEO specialist in Breda: Search Engine Optimization kent bijzonder veel omschrijvingen maar wat echt van belang is zijn de resultaten. En die resultaten bereikt u alleen met onze stapsgewijze aanpak. In ons zeven-stappenplan leest u alles over hoe wij te werk gaan en op onze cases pagina delen wij graag onze successen met u.

Neem contact op voor een marketingcampagne op maat

Bent u benieuwd wat dé SEO specialist in Breda voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons online marketing bureau op en plan een afspraak in voor een adviesgesprek. We zitten graag met u rond de tafel om de verschillende pakketten met u te bespreken. Vervolgens zetten we een marketingcampagne op die volledig is afgestemd op de voor u relevante doelgroep.

Veelgestelde vragen over onze activiteiten als SEO specialist in Breda:

Wat is SEO?

SEO, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd, is een belangrijk onderdeel van online marketing en onmisbaar voor een succesvolle online aanwezigheid van uw bedrijf. Het doel van SEO is om uw website zo goed mogelijk vindbaar te maken in zoekmachines zoals Google. Dit wordt gedaan door het optimaliseren van verschillende aspecten op uw website en het creëren van waardevolle content. Ook als lokale winkelier in Breda kunt u gebruik maken van SEO voor Breda om bijvoorbeeld meer klanten naar uw fysieke winkel te lokken.

Bij het optimaliseren van uw website wordt er gekeken naar verschillende factoren die van invloed zijn op de ranking van uw website in de zoekresultaten. Hierbij kunt u denken aan de techniek van uw website, de content op uw pagina’s en het verkrijgen van externe links naar uw website. Door deze factoren te optimaliseren en te verbeteren, wordt uw website beter gevonden en bereikt u meer potentiële klanten.

Beer met Google resultaten
Beer met grafiek

Wat is conversie optimalisatie?

Heeft uw website veel bezoekers maar blijft het aantal aankopen, aanvragen of downloads achter? Dan is het tijd voor conversie optimalisatie!

Conversie optimalisatie is een proces waarbij een website of webpagina geoptimaliseerd wordt om het aantal conversies te verhogen. Een conversie kan bijvoorbeeld een aankoop, aanmelding of download zijn, afhankelijk van het doel van uw website.

Conversie optimalisatie maakt de gebruikerservaring op de website beter en stuurt op een verhoging van de conversiepercentages.

Een goed uitgevoerde conversie optimalisatie kan leiden tot een hogere omzet en winstgevendheid voor uw bedrijf, zonder dat er extra bezoekers naar de website hoeven te komen. Het is daarom het een belangrijk onderdeel van een succesvolle online marketingstrategie.

Ook online succes behalen met onze SEO specialisten in Breda? Neem dan nu contact met ons op!

Wat klanten over ons zeggen

Als klein gespecialiseerd bedrijfje, maken we al ruim 10 jaar!! naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van Grizzly New Marketing. Onze vindbaarheid op internet is optimaal. De dienstverlening is accuraat,vriendelijk en persoonlijk.
Rob Corduwener
Sinds een paar maanden geleden begonnen, het is een beste investering dus wel goed over nagedacht. Maar uiteindelijk goed bevallen, ik heb nu al het idee dat het werkt. De begeleiding is prima, er wordt goed meegedacht en uitleg gegeven die een leek ook snapt. Kan zeker aanbevelen om met Grizzly in zee te gaan.
Frank Hoeben
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Ze doen wat ze beloven. Echt super. En je kunt altijd bellen voor vragen. Heel fijn!
Marga Wispels
We werken nu zo’n 1,5 jaar met Grizzly New Marketing en dat bevalt heel goed. Online marketing in ons bedrijf krijgt hiermee veel meer aandacht, terwijl wij ons kunnen blijven richten op de dagelijkse operaties. Goede professionele ondersteuning en, waar het allemaal om te doen is, steeds betere resultaten!

TechForce Innovations
Grizzly helpt ons goed om onze website beter vindbaar te maken op Google. Door onze doelgroep duidelijk aan te geven heeft Grizzly onze Ads campagne zo kunnen instellen dat de ''kosten per klik'' laag blijven en er alleen echt geïnteresseerde klanten op onze website terecht komen. Goede en snelle service bij vragen!
Pamba Textielreiniging B.V.
Grizzly helpt ons sinds 2015 naar volle tevredenheid met de vindbaarheid en relevante technische aspecten rondom onze website! Grizzly draagt bij aan onze groei in een competitieve markt!
Brokx projectinrichting
Wat zijn wij ontzettend blij met onze samenwerking met Grizzly ! Wat een leuk contact en wat een service! Wij bevelen grizzly met een dikke 5 sterren bij iedereen aan !
Myriam en Samantha Vrijland
Inmiddels werken wij bijna 3 maanden samen met Grizzly New Marketing. Tot op heden hebben we daar zeker geen spijt van. De communicatie verloopt goed en snel. Op vragen wordt snel en duidelijk gereageerd en afspraken worden nagekomen.
Sander Landman,
Mede-eigenaar SuperShine
"We zijn druk bezig met de opstart van de campagne.
Goede begeleiding en duidelijke rapportage. Op dit moment dik tevreden."
Emiel Spong
Topservice, vriendelijk, kundig en enorm geholpen met de online vindbaarheid van mijn bedrijf!
Martijn Braat
Mijn ervaring met Grizzly New Marketing is zeer professioneel. Ik zelf heb niet heel veel kennis van het neerzetten van SEO, Ik ben zeer deskundig begeleid en ben in de juiste kaders meegenomen. In een zin kan ik zeggen dat het een heel fijn bedrijf is met een deskundig team. 5 STARS!!!
Studio 206 fotografie
Inmiddels werken wij bijna 3 maanden samen met Grizzly New Marketing. Tot op heden hebben we daar zeker geen spijt van. De communicatie verloopt goed en snel. Op vragen wordt snel en duidelijk gereageerd en afspraken worden nagekomen.
SuperShine
Na verschillende ervaringen met andere marketing bedrijven, ben ik zeer tevreden over de service en kennis bij Grizzly. Zij doen waar zij goed in zijn, dan kunnen wij ons ding doen.
Tessa Kruijt
Helder en transparant in hun service en dienstverlening.
Frederik Melger
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Ze doen wat ze beloven. Echt super. En je kunt altijd bellen voor vragen. Heel fijn!
Marga Wispels
Benaderd door Grizzly marketing. Helpt ons met goede rapportages en positionering. Zeer fijn contact!
Moderne trap en vloeren
Wij werken nu een jaar met Grizzly en zijn erg tevreden. We hebben grote stappen gemaakt in onze vindbaarheid. De jongens zijn lekker snel, denken met ons mee en komen hun afspraken na!
SWAKIKO
Nuttige inzichten gekregen over mijn webshop prestaties, zeker een aanrader!
Vano Natuursteen B.V.
Ik ben heel blij met het feit dat ik door het steeds vindbaarder maken van mijn site door Grizzly nu steeds meer mensen mag helpen. Ze zijn erg goed in wat ze doen en doen wat ze beloven!
Psychologiepraktijk Floor
Al vanaf de kennismaking heb ik een heel goed gevoel bij Grizzly. En juist aan een eerste indruk hecht ik veel waarde! Grizzly heeft een duidelijke visie en kan dat overzichtelijk en begrijpelijk presenteren. Fijne communicatie en heerlijk laagdrempelig in contact. Dank daarvoor! En ja niet onbelangrijk, ik ben erg tevreden over de eerst behaalde resultaten!
Mieke de Nijs
Grizzly helpt onze website te tillen naar een nieuw niveau. Daarin zijn ze transparant over de werkwijze en geven ze professioneel advies. Zeilmakerij Schoots krijgt bijna dagelijks te horen dat wij gevonden zijn via Google. Iets wat voorheen (bijna) nooit gebeurde.

Zeilmakerij J. Schoots B.V.
Een bedrijf dat echt goed met je mee denkt. Een vlotte samenwerking met resultaten die er mogen zijn.
Eyeland
Hele plezierige samenwerking waarin ze ons bedrijf een flink stuk op weg geholpen hebben qua SEO en SEA met mooie resultaten.
Pubquizshop.nl