Google Adverteren: Altijd bovenaan!

Kom hoger in de zoekresultaten

Verhoog uw conversie

Altijd een persoonlijke aanpak

Wilt u dat uw website altijd bovenaan in de zoekresultaten van Google verschijnt? Dan is adverteren op Google een slimme zet. Met Google Adverteren zorgt u ervoor dat uw website op de eerste pagina van Google komt te staan, nog boven de organische zoekresultaten. Google adverteren is een onmisbaar ingrediënt in een goede marketingmix voor uw onderneming.

Ook resultaatgericht Google adverteren? Neem dan contact op met Grizzly New Marketing!

Op maat gemaakte strategie voor u?
Zie hier hoe het traject eruit ziet

Kies hier uw plan

Grizzly New Marketing is hand-picked by Google as a SMB Partner. Grizzly works closely with businesses to help grow and maximize online campaign performance

F. van de Peppel, Strategic Partnership Development Team at Google for Northern Europe  Google premier partner logo

Wat is Google Adverteren?

Google Adverteren, ook wel Google Advertising, Google Advertizing of Google Ads genoemd, is een manier om uw website bovenaan in de zoekresultaten van Google te krijgen. Dit kan door middel van verschillende soorten advertenties: Search advertising, Shopping advertising en Display advertising.

Google-advertenties zijn online advertenties die op verschillende plaatsen op het internet kunnen worden weergegeven, afhankelijk van het type advertentie. Deze advertenties worden gemaakt met behulp van het Google Ads-platform en kunnen worden getarget op specifieke zoekwoorden, locaties, demografische gegevens en meer.

De meest voorkomende plaats waar Google-advertenties worden weergegeven, is bovenaan de zoekresultatenpagina’s van Google, direct onder de zoekbalk en boven de organische zoekresultaten. Deze advertenties worden vaak aangeduid als ‘gesponsorde resultaten’ of ‘advertenties’ en zijn te herkennen aan de kleine ‘Ad’ vermelding die ervoor staat.

Door te adverteren via Google kan uw bedrijf direct meer online zichtbaarheid creëren en gericht adverteren op mensen die op zoek zijn naar hun producten of diensten. Met de verschillende advertentie-indelingen en targetingopties van Google-advertenties kunnen bedrijven hun advertentiebudget efficiënt inzetten om de juiste doelgroep te bereiken en hun doelen te bereiken.

Deze betaalde advertenties in Google verschijnen zowel bovenaan als onderaan de organische zoekresultaten.

Wilt u meer weten? Bel ons dan vandaag nog!
+31 (0)76 520 02 58

Beer met vergrootglas

Wat klanten over ons zeggen

Als klein gespecialiseerd bedrijfje, maken we al ruim 10 jaar!! naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van Grizzly New Marketing. Onze vindbaarheid op internet is optimaal. De dienstverlening is accuraat,vriendelijk en persoonlijk.
Rob Corduwener
Sinds een paar maanden geleden begonnen, het is een beste investering dus wel goed over nagedacht. Maar uiteindelijk goed bevallen, ik heb nu al het idee dat het werkt. De begeleiding is prima, er wordt goed meegedacht en uitleg gegeven die een leek ook snapt. Kan zeker aanbevelen om met Grizzly in zee te gaan.
Frank Hoeben
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Ze doen wat ze beloven. Echt super. En je kunt altijd bellen voor vragen. Heel fijn!
Marga Wispels
We werken nu zo’n 1,5 jaar met Grizzly New Marketing en dat bevalt heel goed. Online marketing in ons bedrijf krijgt hiermee veel meer aandacht, terwijl wij ons kunnen blijven richten op de dagelijkse operaties. Goede professionele ondersteuning en, waar het allemaal om te doen is, steeds betere resultaten!

TechForce Innovations
Grizzly helpt ons goed om onze website beter vindbaar te maken op Google. Door onze doelgroep duidelijk aan te geven heeft Grizzly onze Ads campagne zo kunnen instellen dat de ''kosten per klik'' laag blijven en er alleen echt geïnteresseerde klanten op onze website terecht komen. Goede en snelle service bij vragen!
Pamba Textielreiniging B.V.
Grizzly helpt ons sinds 2015 naar volle tevredenheid met de vindbaarheid en relevante technische aspecten rondom onze website! Grizzly draagt bij aan onze groei in een competitieve markt!
Brokx projectinrichting
Wat zijn wij ontzettend blij met onze samenwerking met Grizzly ! Wat een leuk contact en wat een service! Wij bevelen grizzly met een dikke 5 sterren bij iedereen aan !
Myriam en Samantha Vrijland
Inmiddels werken wij bijna 3 maanden samen met Grizzly New Marketing. Tot op heden hebben we daar zeker geen spijt van. De communicatie verloopt goed en snel. Op vragen wordt snel en duidelijk gereageerd en afspraken worden nagekomen.
Sander Landman,
Mede-eigenaar SuperShine
"We zijn druk bezig met de opstart van de campagne.
Goede begeleiding en duidelijke rapportage. Op dit moment dik tevreden."
Emiel Spong
Topservice, vriendelijk, kundig en enorm geholpen met de online vindbaarheid van mijn bedrijf!
Martijn Braat
Mijn ervaring met Grizzly New Marketing is zeer professioneel. Ik zelf heb niet heel veel kennis van het neerzetten van SEO, Ik ben zeer deskundig begeleid en ben in de juiste kaders meegenomen. In een zin kan ik zeggen dat het een heel fijn bedrijf is met een deskundig team. 5 STARS!!!
Studio 206 fotografie
Inmiddels werken wij bijna 3 maanden samen met Grizzly New Marketing. Tot op heden hebben we daar zeker geen spijt van. De communicatie verloopt goed en snel. Op vragen wordt snel en duidelijk gereageerd en afspraken worden nagekomen.
SuperShine
Na verschillende ervaringen met andere marketing bedrijven, ben ik zeer tevreden over de service en kennis bij Grizzly. Zij doen waar zij goed in zijn, dan kunnen wij ons ding doen.
Tessa Kruijt
Helder en transparant in hun service en dienstverlening.
Frederik Melger
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Ze doen wat ze beloven. Echt super. En je kunt altijd bellen voor vragen. Heel fijn!
Marga Wispels
Benaderd door Grizzly marketing. Helpt ons met goede rapportages en positionering. Zeer fijn contact!
Moderne trap en vloeren
Wij werken nu een jaar met Grizzly en zijn erg tevreden. We hebben grote stappen gemaakt in onze vindbaarheid. De jongens zijn lekker snel, denken met ons mee en komen hun afspraken na!
SWAKIKO
Nuttige inzichten gekregen over mijn webshop prestaties, zeker een aanrader!
Vano Natuursteen B.V.
Ik ben heel blij met het feit dat ik door het steeds vindbaarder maken van mijn site door Grizzly nu steeds meer mensen mag helpen. Ze zijn erg goed in wat ze doen en doen wat ze beloven!
Psychologiepraktijk Floor
Al vanaf de kennismaking heb ik een heel goed gevoel bij Grizzly. En juist aan een eerste indruk hecht ik veel waarde! Grizzly heeft een duidelijke visie en kan dat overzichtelijk en begrijpelijk presenteren. Fijne communicatie en heerlijk laagdrempelig in contact. Dank daarvoor! En ja niet onbelangrijk, ik ben erg tevreden over de eerst behaalde resultaten!
Mieke de Nijs
Grizzly helpt onze website te tillen naar een nieuw niveau. Daarin zijn ze transparant over de werkwijze en geven ze professioneel advies. Zeilmakerij Schoots krijgt bijna dagelijks te horen dat wij gevonden zijn via Google. Iets wat voorheen (bijna) nooit gebeurde.

Zeilmakerij J. Schoots B.V.
Een bedrijf dat echt goed met je mee denkt. Een vlotte samenwerking met resultaten die er mogen zijn.
Eyeland
Hele plezierige samenwerking waarin ze ons bedrijf een flink stuk op weg geholpen hebben qua SEO en SEA met mooie resultaten.
Pubquizshop.nl
Beer met webbrowser en link op grijze achtergrond

Search advertising / Adverteren in Google

Search advertising is de meest bekende vorm van Google adverteren. Hierbij verschijnen uw advertenties bovenaan de zoekresultaten wanneer een gebruiker zoekt naar bepaalde zoekwoorden die u heeft geselecteerd. U betaalt alleen wanneer er op uw advertentie wordt geklikt. Dit betekent dat u alleen betaalt voor mensen die daadwerkelijk interesse hebben in uw producten of diensten.

Deze advertenties zijn ook in te zetten voor re-marketing doeleinden.

Shopping advertising

Heeft u een webshop of online winkel? Dan is Shopping advertising vaak een uitstekende keuze. Hierbij verschijnen uw producten bovenaan de zoekresultaten met een afbeelding, de prijs en eventuele kortingen. Wanneer goed opgezet is deze manier van adverteren bijzonder effectief!

Display advertising

Display advertising richt zich meer op visuele content, zoals afbeeldingen, video’s en banners. Deze advertenties verschijnen op andere websites, op basis van het zoekgedrag van gebruikers. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer zij eerder naar vergelijkbare producten of diensten hebben gezocht. Bij display advertising betaalt u vaak per duizend vertoningen van uw advertentie.

beer met grafiek
Beer aan de telefoon

Waarom adverteren op Google?

Er zijn verschillende redenen waarom adverteren op Google een slimme zet kan zijn voor uw bedrijf.

Google adverteren maakt het mogelijk zeer uiteenlopende doelgroepen te selecteren. Zo bereikt u precies de mensen die op zoek zijn naar uw producten of diensten. Door gerichte zoekwoorden en targeting opties kunt u ervoor zorgen dat uw advertenties alleen worden weergegeven aan de juiste doelgroep.

Daarnaast kunt u zelf bepalen wat uw budget is en hoeveel u wilt uitgeven aan uw Google-advertenties. Wanneer dit budget op is, worden uw advertenties niet meer weergegeven. Op deze manier heeft u altijd controle over uw kosten. Onze specialisten kunnen u perfect adviseren over het budget en hoe u dit kunt inzetten.

Wanneer u doelen heeft gesteld als ondernemer, wilt deze ook kunnen meten hoe de stand van zaken is. Heeft u uw doelen al bereikt? Met Google Adverteren kunt u precies zien wat uw advertenties opleveren. U kunt zien hoe vaak uw advertentie is weergegeven, hoe vaak erop is geklikt en hoeveel conversies er zijn behaald. Onze specialisten verbeteren en optimaliseren de Google-advertenties van onze klanten wanneer dit nodig is.

Wat is de prijs van Google adverteren?

De prijs van adverteren op Google, wordt bepaald door een veilingsysteem genaamd Google Ad veiling. In deze veiling bieden adverteerders op zoekwoorden die relevant zijn voor hun bedrijf en doelgroep. De prijs per klik op een advertentie wordt bepaald door de hoogste bieder in de veiling en het aantal andere adverteerders dat op hetzelfde zoekwoord biedt.

Echter, de hoogste bieder wint niet altijd de veiling. Google houdt namelijk rekening met de kwaliteit van de advertenties en de landingspagina’s. Advertenties met een hoge kwaliteit score, wat wordt bepaald door de relevantie van de advertenties en de gebruiksvriendelijkheid van de landingspagina’s, worden beloond met een hogere advertentiepositie tegen een lagere prijs per klik.

Naast de veiling en kwaliteitsscore, zijn er ook andere factoren die van invloed kunnen zijn op de prijs van Google Advertenties. Zo kan de concurrentie op specifieke zoekwoorden van invloed zijn op de prijs. Wanneer er meer adverteerders zijn die bieden op een specifiek zoekwoord, zal de prijs hoger zijn. Ook de locatie en tijd van de dag waarop de advertentie wordt weergegeven, kunnen invloed hebben op de prijs.

beer met grafiek
Beer aan het bellen

Google adverteren uitbesteden?

Wilt u Google adverteren uitbesteden? Dan is Grizzly New Marketing als Google Selected Partner een uitstekende keuze. Als resultaat van onze intensieve samenwerking met Google zijn wij altijd perfect op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van Google adverteren. 

Zo zetten wij uw budget slim in om uw doelen te bereiken en rapporteren periodiek aan u. Onze Google Adverteren specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem vandaag nog contact op met ons online marketing bureau!

Direct uw Google Ads adviesgesprek inplannen? Bekijk dan onze Google Ads pagina!