Home Grizzly New Marketing, uw linkbuilding expert

Grizzly New Marketing, uw linkbuilding expert

Grizzly New Marketing mag zich met recht een linkbuilding expert noemen. Sinds 2001 verzorgen we complete linkbuilding campagnes voor bedrijven uit verschillende soorten branches. Hieronder kunt u lezen wat linkbuilding van expert Grizzly New Marketing voor uw website kan betekenen.

Wat is linkbuilding?

U wilt dat uw website beter wordt gevonden door uw doelgroep via zoekmachines? Door het “populairder” maken van uw website, zorgen wij ervoor dat deze beter gaat presteren in de zoekmachines, zoals Google, en hierdoor goede posities behaalt. Linkbuilding houdt in dat uw website wordt aangemeld bij diverse platforms op het internet, waarmee het fundament wordt gelegd voor een goede online vindbaarheid.

“De fundering voor uw website”

Populaire website

De vindbaarheid van een website wordt bepaald door een aantal factoren: de content, de populariteit en de techniek. Het hebben van goede content op een website heeft pas effect als de website ook enige populariteit geniet. Een ‘populaire’ website wordt doorgaans beter gewaardeerd door zoekmachines dan minder populaire websites.

Linkbuilding SEO graph

Hoe wordt uw website populair via linkbuilding?

Zoekmachines zien links naar een website als een blijk van waardering. Hoe meer links er verwijzen naar een website, hoe hoger de populariteit van de website. Bovendien komt een zoekmachine meerdere malen ‘langs’ om een website te bekijken en te indexeren. De populariteit van een website is bepalend voor het aantal keren dat de zoekmachine ‘langskomt’. Dit betekent dat een populaire site vaker wordt bezocht door de zoekmachines. Dit heeft tot gevolg dat een populaire site beter gewaardeerd wordt door de zoekmachines en dus hoger zal scoren. Daarom is het van belang om zoveel mogelijk (relevante) links te krijgen naar uw website en zo de (link)populariteit van uw website te verhogen. Vooral nieuwe websites hebben een goede basis nodig om te werken aan een goede online vindbaarheid. Met het Startpakket Linkbuilding van linkbuilding expert Grizzly New Marketing wordt er hiervoor een solide basis gelegd.

Let’s talk.

“Gegarandeerd 50 nieuwe links
naar uw website”

Linkbuilding

Voordelen van linkbuilding bij expert Grizzly New Marketing

Geen risico

Gegarandeerd 50 links naar uw website.

Meetbare resultaten

Grizzly New Marketing rapporteert periodiek over de voortgang van de campagne.

Meer bezoekers

Door de verhoogde populariteit in de zoekmachines, zal uw website sneller en beter vindbaar zijn voor uw doelgroep.

Effectief

Voordelige afgebakende oplossing voor websites met weinig tot geen linkpopulariteit.

Startpakket Linkbuilding

Het Startpakket Linkbuilding is een eenmalige dienst waarbij linkbuilding expert Grizzly New Marketing ervoor zorgt dat er 50 links naar uw website worden gelegd. Wij sturen verzoeken naar diverse websites om een link naar uw website te plaatsen en tevens wordt uw website aangemeld bij diverse portals en social media-platforms. Dit traject duurt een half jaar, waarna uw website de afgesproken 50 inkomende links ontvangen heeft.

Specificaties Startpakket Linkbuilding

Startpakket Linkbuilding is een eenmalige dienst met een looptijd van 6 maanden. De kosten zijn eenmalig € 1.495,-. Voor deze prijs bent u verzekerd van:

  • Aanmelding van uw website op social media-platforms;
  • Aanmelding van uw website op webportals;
  • Aanmelding van uw website op webdirectories;
  • Rapportage met de voortgang van de linkopnames;
  • Garantie van 50 links naar uw website door onze aanmeldingen.

Grizzly New Marketing is gecertificeerd partner van...