Online marketing Den Bosch: voor online succes

Kom hoger in de zoekresultaten

Verhoog uw conversie

Altijd een persoonlijke aanpak

Welkom bij Grizzly New Marketing, het online marketing bureau dat u helpt bij het behalen van online marketing succes in Den Bosch. Bent u op zoek naar betere vindbaarheid, meer conversies en een sterke online aanwezigheid? Dan gaan onze specialisten graag voor u aan de slag. Wij zijn als online marketingbureau in Den Bosch actief en zorgen ervoor dat uw onderneming beter gevonden wordt.

Op zoek naar een marketing bureau in Den Bosch? Vraag vandaag nog uw adviesgesprek aan met onze online marketingspecialisten!

Op maat gemaakte strategie voor u?
Zie hier hoe het traject eruit ziet

Kies hier uw plan

Grizzly New Marketing is hand-picked by Google as a SMB Partner. Grizzly works closely with businesses to help grow and maximize online campaign performance

F. van de Peppel, Strategic Partnership Development Team at Google for Northern Europe  Google premier partner logo

Wat kunnen wij als online marketing bureau in Den Bosch voor u doen?

Bij Grizzly New Marketing zijn wij gespecialiseerd in alles wat uw online succes kan maximaliseren. Zo zorgen wij voor een betere vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. Hiervoor maken wij gebruik van zoekmachine-optimalisatie (SEO). Hoe beter uw website geoptimaliseerd is, hoe meer bezoekers u mag verwelkomen op basis van relevante zoektermen. Voordat wij beginnen met optimaliseren zullen wij altijd vragen naar uw doelen. En op basis van uw doelen ontwikkelen wij een online marketingstrategie die past bij wat u wil bereiken.

Tevens hebben wij specialisten in huis op het gebied van linkbuilding, content optimalisatie, conversie optimalisatie, social media marketing en Google advertenties.

beer met grafiek

Betere vindbaarheid door middel van SEO, Linkbuilding en content optimalisatie

Een goede vindbaarheid in zoekmachines is essentieel voor het succes van uw online aanwezigheid. Als online marketing bureau in Den Bosch zijn wij gespecialiseerd in het verbeteren van uw vindbaarheid door middel van SEO, Linkbuilding en content optimalisatie.

Onze SEO-experts zorgen ervoor dat uw website beter gevonden wordt op relevante zoekwoorden. Dit doen wij door uw website te optimaliseren op technisch gebied, maar ook door het verbeteren van de inhoud van uw website. Door middel van content optimalisatie zorgen wij ervoor dat uw website niet alleen beter gevonden wordt, maar ook dat uw bezoekers langer op uw website blijven en uiteindelijk tot actie overgaan.

Onze linkbuilding diensten zorgen ervoor dat er meer links naar uw website verwijzen, waardoor uw website een hogere autoriteit krijgt. Goede linkbuilding kan er dus voor zorgen dat uw website betere posities in het organische gedeelte van Google krijgt.

Dit resulteert in meer bezoekers op uw website, die wij graag omzetten in klanten.

Wilt u meer weten? Bel ons dan vandaag nog!
+31 (0)76 520 02 58

Beer met vergrootglas

Wat klanten over ons zeggen

Als klein gespecialiseerd bedrijfje, maken we al ruim 10 jaar!! naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van Grizzly New Marketing. Onze vindbaarheid op internet is optimaal. De dienstverlening is accuraat,vriendelijk en persoonlijk.
Rob Corduwener
Sinds een paar maanden geleden begonnen, het is een beste investering dus wel goed over nagedacht. Maar uiteindelijk goed bevallen, ik heb nu al het idee dat het werkt. De begeleiding is prima, er wordt goed meegedacht en uitleg gegeven die een leek ook snapt. Kan zeker aanbevelen om met Grizzly in zee te gaan.
Frank Hoeben
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Ze doen wat ze beloven. Echt super. En je kunt altijd bellen voor vragen. Heel fijn!
Marga Wispels
We werken nu zo’n 1,5 jaar met Grizzly New Marketing en dat bevalt heel goed. Online marketing in ons bedrijf krijgt hiermee veel meer aandacht, terwijl wij ons kunnen blijven richten op de dagelijkse operaties. Goede professionele ondersteuning en, waar het allemaal om te doen is, steeds betere resultaten!

TechForce Innovations
Grizzly helpt ons goed om onze website beter vindbaar te maken op Google. Door onze doelgroep duidelijk aan te geven heeft Grizzly onze Ads campagne zo kunnen instellen dat de ''kosten per klik'' laag blijven en er alleen echt geïnteresseerde klanten op onze website terecht komen. Goede en snelle service bij vragen!
Pamba Textielreiniging B.V.
Grizzly helpt ons sinds 2015 naar volle tevredenheid met de vindbaarheid en relevante technische aspecten rondom onze website! Grizzly draagt bij aan onze groei in een competitieve markt!
Brokx projectinrichting
Wat zijn wij ontzettend blij met onze samenwerking met Grizzly ! Wat een leuk contact en wat een service! Wij bevelen grizzly met een dikke 5 sterren bij iedereen aan !
Myriam en Samantha Vrijland
Inmiddels werken wij bijna 3 maanden samen met Grizzly New Marketing. Tot op heden hebben we daar zeker geen spijt van. De communicatie verloopt goed en snel. Op vragen wordt snel en duidelijk gereageerd en afspraken worden nagekomen.
Sander Landman,
Mede-eigenaar SuperShine
"We zijn druk bezig met de opstart van de campagne.
Goede begeleiding en duidelijke rapportage. Op dit moment dik tevreden."
Emiel Spong
Topservice, vriendelijk, kundig en enorm geholpen met de online vindbaarheid van mijn bedrijf!
Martijn Braat
Mijn ervaring met Grizzly New Marketing is zeer professioneel. Ik zelf heb niet heel veel kennis van het neerzetten van SEO, Ik ben zeer deskundig begeleid en ben in de juiste kaders meegenomen. In een zin kan ik zeggen dat het een heel fijn bedrijf is met een deskundig team. 5 STARS!!!
Studio 206 fotografie
Inmiddels werken wij bijna 3 maanden samen met Grizzly New Marketing. Tot op heden hebben we daar zeker geen spijt van. De communicatie verloopt goed en snel. Op vragen wordt snel en duidelijk gereageerd en afspraken worden nagekomen.
SuperShine
Na verschillende ervaringen met andere marketing bedrijven, ben ik zeer tevreden over de service en kennis bij Grizzly. Zij doen waar zij goed in zijn, dan kunnen wij ons ding doen.
Tessa Kruijt
Helder en transparant in hun service en dienstverlening.
Frederik Melger
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Ze doen wat ze beloven. Echt super. En je kunt altijd bellen voor vragen. Heel fijn!
Marga Wispels
Benaderd door Grizzly marketing. Helpt ons met goede rapportages en positionering. Zeer fijn contact!
Moderne trap en vloeren
Wij werken nu een jaar met Grizzly en zijn erg tevreden. We hebben grote stappen gemaakt in onze vindbaarheid. De jongens zijn lekker snel, denken met ons mee en komen hun afspraken na!
SWAKIKO
Nuttige inzichten gekregen over mijn webshop prestaties, zeker een aanrader!
Vano Natuursteen B.V.
Ik ben heel blij met het feit dat ik door het steeds vindbaarder maken van mijn site door Grizzly nu steeds meer mensen mag helpen. Ze zijn erg goed in wat ze doen en doen wat ze beloven!
Psychologiepraktijk Floor
Al vanaf de kennismaking heb ik een heel goed gevoel bij Grizzly. En juist aan een eerste indruk hecht ik veel waarde! Grizzly heeft een duidelijke visie en kan dat overzichtelijk en begrijpelijk presenteren. Fijne communicatie en heerlijk laagdrempelig in contact. Dank daarvoor! En ja niet onbelangrijk, ik ben erg tevreden over de eerst behaalde resultaten!
Mieke de Nijs
Grizzly helpt onze website te tillen naar een nieuw niveau. Daarin zijn ze transparant over de werkwijze en geven ze professioneel advies. Zeilmakerij Schoots krijgt bijna dagelijks te horen dat wij gevonden zijn via Google. Iets wat voorheen (bijna) nooit gebeurde.

Zeilmakerij J. Schoots B.V.
Een bedrijf dat echt goed met je mee denkt. Een vlotte samenwerking met resultaten die er mogen zijn.
Eyeland
Hele plezierige samenwerking waarin ze ons bedrijf een flink stuk op weg geholpen hebben qua SEO en SEA met mooie resultaten.
Pubquizshop.nl
Beer met webbrowser en link op grijze achtergrond

Marketing bureau Den Bosch voor meer verkopen, offerte aanvragen of contact

Een hoge positie in de zoekresultaten is één ding, maar als online marketing bureau in Den Bosch weten wij dat het minstens zo belangrijk is om bezoekers om te zetten naar klanten. Met onze conversie optimalisatie diensten zorgen wij ervoor dat uw website niet alleen beter gevonden wordt, maar ook dat uw bezoekers daadwerkelijk klanten worden. Door de websitebeleving te optimaliseren, de call-to-actions in te zetten, quick wins te identificeren en de bijvoorbeeld A/B testen uit te voeren. Welk uiterlijk en type content genereert het meeste succes? Door te testen komen wij tot een gedegen antwoord. Hiermee maken wij uw online aanwezigheid tot een succes.

Social media marketing in Den Bosch

Naast de optimalisatie van uw website, is ook een sterke aanwezigheid op social media van groot belang. Met onze social media marketing diensten vergroten wij uw online bereik en verhogen wij uw naamsbekendheid in Den Bosch en omstreken. Of u nu meer volgers wilt op Instagram, uw doelgroep wilt bereiken op Facebook of uw zichtbaarheid wilt vergroten op LinkedIn, wij helpen u graag bij het realiseren van uw social media doelstellingen. Wij creëren aansprekende content en zorgen ervoor dat uw social media kanalen altijd up-to-date zijn. Zo bereikt u niet alleen meer mensen, maar blijft u ook top-of-mind bij uw doelgroep.

beer met grafiek
Beer aan het bellen

Gratis adviesgesprek voor online marketing in Den Bosch

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf op het gebied van online marketing in Den Bosch? Onze online marketingspecialisten staan voor u klaar om u te voorzien van advies op maat en resultaatgericht aan de slag te gaan.

Tijdens een gratis adviesgesprek bekijken wij samen met u wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Van betere vindbaarheid tot meer conversies en van social media marketing tot Google Ads, wij helpen u graag bij het realiseren van uw online doelstellingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het inplannen van een gratis adviesgesprek.

Online marketing bureau voor heel Nederland

Niet op zoek naar een online marketing bureau in Den Bosch? Grizzly New Marketing is ook actief in Breda en in regio Rotterdam. Ook daar zijn onze collega’s u graag van dienst met advies en kennis op het gebied van online marketing en online succes!