Google Ads uitbesteden voor online succes

Kom hoger in de zoekresultaten

Verhoog uw conversie

Altijd een persoonlijke aanpak

Wilt u meer online succes behalen en uw doelgroep op een effectieve manier bereiken? Dan is Google Ads uitbesteden een goed idee. Wij zijn een ervaren online marketing bureau dat zich richt op het verbeteren van de online aanwezigheid en vindbaarheid van onze klanten. Google Ads is daarbij een belangrijk middel om meer bezoekers naar uw website te trekken en uw conversies te verhogen.

Wilt u uw Google Adwords campagne uitbesteden? Onze specialisten gaan graag voor u aan de slag. Neem direct contact met ons op en ga, samen met ons, voor online succes!

Op maat gemaakte strategie voor u?
Zie hier hoe het traject eruit ziet

Kies hier uw plan

Grizzly New Marketing is hand-picked by Google as a SMB Partner. Grizzly works closely with businesses to help grow and maximize online campaign performance

F. van de Peppel, Strategic Partnership Development Team at Google for Northern Europe  Google premier partner logo

Wat zijn Google Ads?

Google Ads is het advertentieprogramma van Google waarmee u betaalde advertenties kunt plaatsen in de zoekresultaten van Google en op andere websites die deelnemen aan het Google Display Netwerk. Met Google Ads kunt u gericht adverteren op mensen die op zoek zijn naar uw producten of diensten. U kunt zelf bepalen op welke zoekwoorden u gevonden wilt worden en hoeveel u per klik wilt betalen.

beer met grafiek

Waarom Google Adwords uitbesteden?

Het opzetten en beheren van een succesvolle Google Ads campagne vergt veel tijd en expertise. Het is belangrijk om uw budget efficiënt in te zetten en te zorgen voor een goede targeting en relevante zoekwoorden. Google Ads uitbesteden aan Grizzly New Marketing zorgt ervoor dat u zeker weet dat uw campagne in goede handen is. Zo haalt u het maximale uit uw budget en kunt u zich richten op uw onderneming.

Wilt u uw Google Shopping Ads uitbesteden aan een specialist? Ook dan zijn wij uw partner!

Google Adwords wordt ook omschreven als SEA en bij ons online marketing bureau kunt u dus ook uw SEA uitbesteden.

De voordelen van Google Ads

Google AdWords, ook wel Google Ads genoemd, heeft verschillende voordelen voor uw online marketingstrategie. Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen voor u onder elkaar gezet:

Gericht adverteren

Wanneer u uw SEA wil uitbesteden aan ons, gaan wij u zeer gericht voor u adverteren. Wij kunnen uw advertenties namelijk zeer gericht targeten op uw doelgroep. U kunt bijvoorbeeld adverteren op bepaalde zoekwoorden, locaties, leeftijdsgroepen en interesses van uw doelgroep.

Meetbare resultaten

Wanneer u budget vrijmaakt voor Google Ads, dan wilt u natuurlijk precies bijhouden hoeveel kliks en conversies uw advertenties opleveren. Wij zorgen voor periodiek inzicht in de kosten en optimaliseren dagelijks uw advertenties. Dit maakt het mogelijk om uw advertenties en strategie continu te optimaliseren.

Wilt u meer weten? Bel ons dan vandaag nog!
+31 (0)76 520 02 58

Beer met vergrootglas

Wat klanten over ons zeggen

Als klein gespecialiseerd bedrijfje, maken we al ruim 10 jaar!! naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van Grizzly New Marketing. Onze vindbaarheid op internet is optimaal. De dienstverlening is accuraat,vriendelijk en persoonlijk.
Rob Corduwener
Sinds een paar maanden geleden begonnen, het is een beste investering dus wel goed over nagedacht. Maar uiteindelijk goed bevallen, ik heb nu al het idee dat het werkt. De begeleiding is prima, er wordt goed meegedacht en uitleg gegeven die een leek ook snapt. Kan zeker aanbevelen om met Grizzly in zee te gaan.
Frank Hoeben
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Ze doen wat ze beloven. Echt super. En je kunt altijd bellen voor vragen. Heel fijn!
Marga Wispels
We werken nu zo’n 1,5 jaar met Grizzly New Marketing en dat bevalt heel goed. Online marketing in ons bedrijf krijgt hiermee veel meer aandacht, terwijl wij ons kunnen blijven richten op de dagelijkse operaties. Goede professionele ondersteuning en, waar het allemaal om te doen is, steeds betere resultaten!

TechForce Innovations
Grizzly helpt ons goed om onze website beter vindbaar te maken op Google. Door onze doelgroep duidelijk aan te geven heeft Grizzly onze Ads campagne zo kunnen instellen dat de ''kosten per klik'' laag blijven en er alleen echt geïnteresseerde klanten op onze website terecht komen. Goede en snelle service bij vragen!
Pamba Textielreiniging B.V.
Grizzly helpt ons sinds 2015 naar volle tevredenheid met de vindbaarheid en relevante technische aspecten rondom onze website! Grizzly draagt bij aan onze groei in een competitieve markt!
Brokx projectinrichting
Wat zijn wij ontzettend blij met onze samenwerking met Grizzly ! Wat een leuk contact en wat een service! Wij bevelen grizzly met een dikke 5 sterren bij iedereen aan !
Myriam en Samantha Vrijland
Inmiddels werken wij bijna 3 maanden samen met Grizzly New Marketing. Tot op heden hebben we daar zeker geen spijt van. De communicatie verloopt goed en snel. Op vragen wordt snel en duidelijk gereageerd en afspraken worden nagekomen.
Sander Landman,
Mede-eigenaar SuperShine
"We zijn druk bezig met de opstart van de campagne.
Goede begeleiding en duidelijke rapportage. Op dit moment dik tevreden."
Emiel Spong
Topservice, vriendelijk, kundig en enorm geholpen met de online vindbaarheid van mijn bedrijf!
Martijn Braat
Mijn ervaring met Grizzly New Marketing is zeer professioneel. Ik zelf heb niet heel veel kennis van het neerzetten van SEO, Ik ben zeer deskundig begeleid en ben in de juiste kaders meegenomen. In een zin kan ik zeggen dat het een heel fijn bedrijf is met een deskundig team. 5 STARS!!!
Studio 206 fotografie
Inmiddels werken wij bijna 3 maanden samen met Grizzly New Marketing. Tot op heden hebben we daar zeker geen spijt van. De communicatie verloopt goed en snel. Op vragen wordt snel en duidelijk gereageerd en afspraken worden nagekomen.
SuperShine
Na verschillende ervaringen met andere marketing bedrijven, ben ik zeer tevreden over de service en kennis bij Grizzly. Zij doen waar zij goed in zijn, dan kunnen wij ons ding doen.
Tessa Kruijt
Helder en transparant in hun service en dienstverlening.
Frederik Melger
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Ze doen wat ze beloven. Echt super. En je kunt altijd bellen voor vragen. Heel fijn!
Marga Wispels
Benaderd door Grizzly marketing. Helpt ons met goede rapportages en positionering. Zeer fijn contact!
Moderne trap en vloeren
Wij werken nu een jaar met Grizzly en zijn erg tevreden. We hebben grote stappen gemaakt in onze vindbaarheid. De jongens zijn lekker snel, denken met ons mee en komen hun afspraken na!
SWAKIKO
Nuttige inzichten gekregen over mijn webshop prestaties, zeker een aanrader!
Vano Natuursteen B.V.
Ik ben heel blij met het feit dat ik door het steeds vindbaarder maken van mijn site door Grizzly nu steeds meer mensen mag helpen. Ze zijn erg goed in wat ze doen en doen wat ze beloven!
Psychologiepraktijk Floor
Al vanaf de kennismaking heb ik een heel goed gevoel bij Grizzly. En juist aan een eerste indruk hecht ik veel waarde! Grizzly heeft een duidelijke visie en kan dat overzichtelijk en begrijpelijk presenteren. Fijne communicatie en heerlijk laagdrempelig in contact. Dank daarvoor! En ja niet onbelangrijk, ik ben erg tevreden over de eerst behaalde resultaten!
Mieke de Nijs
Grizzly helpt onze website te tillen naar een nieuw niveau. Daarin zijn ze transparant over de werkwijze en geven ze professioneel advies. Zeilmakerij Schoots krijgt bijna dagelijks te horen dat wij gevonden zijn via Google. Iets wat voorheen (bijna) nooit gebeurde.

Zeilmakerij J. Schoots B.V.
Een bedrijf dat echt goed met je mee denkt. Een vlotte samenwerking met resultaten die er mogen zijn.
Eyeland
Hele plezierige samenwerking waarin ze ons bedrijf een flink stuk op weg geholpen hebben qua SEO en SEA met mooie resultaten.
Pubquizshop.nl
Beer met webbrowser en link op grijze achtergrond

Snel resultaat

In tegenstelling tot zoekmachine optimalisatie (SEO), waarbij het enige tijd kan duren voordat u resultaat ziet, kunt u met Google Ads snel resultaat behalen. Uw advertenties kunnen namelijk binnen enkele minuten al zichtbaar zijn voor uw doelgroep.

Betere zichtbaarheid

Met Google Ads kunt u uw zichtbaarheid in zoekmachines vergroten, ook als u nog niet goed scoort in de organische zoekresultaten. Dit kan handig zijn als u in een concurrerende branche opereert.

ROI

Door de gerichte targeting en meetbaarheid van Google Ads is het mogelijk om een goede return on investment (ROI) te behalen. Dit betekent dat de kosten van uw campagnes kunnen worden terugverdiend door de opbrengsten die ze genereren.

Google Adwords specialisten: Welkom bij Grizzly New Marketing

Bij Grizzly New Marketing hebben wij een team van Google Ads specialisten die weten wat er nodig is om succesvolle campagnes op te zetten en te beheren. Wij werken samen met u om uw doelstellingen te bereiken en zorgen voor een efficiënte en effectieve inzet van uw budget. Door middel van analyse en optimalisatie zorgen wij ervoor dat u het maximale uit uw Google Ads uitbesteden campagne haalt.

beer met grafiek
Beer aan het bellen

Veelgestelde vragen over Google Ads uitbesteden:

Wat zijn de Google Ads uitbesteden kosten?

De kosten voor het uitbesteden van Google Ads kunnen variëren afhankelijk van de omvang van de campagne en de specifieke behoeften van uw bedrijf. Bij Grizzly New Marketing werken we met transparante prijzen en bieden we verschillende pakketten aan die zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten.

Onze Google Ads specialisten helpen u bij het opzetten van een effectieve campagne die past binnen uw budget. We houden rekening met de kosten per klik (CPC) en de kwaliteitsscore van uw advertenties om ervoor te zorgen dat uw budget efficiënt wordt ingezet.

Benieuwd naar de kosten voor het uitbesteden van uw Google Ads campagne? Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend adviesgesprek.

Is Google Ads gratis?

Nee, Google Ads is niet gratis. Het is een advertentieplatform waarmee adverteerders kunnen betalen om hun advertenties te laten zien aan potentiële klanten die zoeken naar gerelateerde zoekwoorden. Adverteerders betalen voor het aantal klikken op hun advertenties, wat ook bekend staat als Cost-Per-Click (CPC). Het budget voor Google Ads kan variëren en is afhankelijk van de doelstellingen van de adverteerder.

Grizzly cases beer