Zoekmachine optimalisatie: het belang van duurzaam vindbaar zijn

Kom hoger in de zoekresultaten

Verhoog uw conversie

Altijd een persoonlijke aanpak

Als u een website heeft, wilt u natuurlijk dat deze goed vindbaar is voor potentiële klanten. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw website hoog in de zoekresultaten van Google verschijnt? Het antwoord is zoekmachine optimalisatie, ook wel bekend als SEO (Search Engine Optimization). Met zoekmachine optimalisatie zorgt u ervoor dat uw website op een duurzame manier beter vindbaar wordt in zoekmachines. Dit is van groot belang, want tegenwoordig begint bijna elke zoektocht naar een product of dienst online, via zoekmachines als Google.

Op zoek naar het beste zoekmachine optimalisatie bureau van Nederland? Neem dan contact op met Grizzly New Marketing!

Op maat gemaakte strategie voor u?
Zie hier hoe het traject eruit ziet

Kies hier uw plan

Grizzly New Marketing is hand-picked by Google as a SMB Partner. Grizzly works closely with businesses to help grow and maximize online campaign performance

F. van de Peppel, Strategic Partnership Development Team at Google for Northern Europe  Google premier partner logo

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie is het optimaliseren van uw website om deze hoger te laten ranken in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Door het gebruik van bepaalde zoekwoorden op uw website, technische verbeteringen en het verkrijgen van relevante links naar uw website, kan uw website hoger in Google komen.

Het doel van zoekmachine optimalisatie is om uw website op een duurzame manier hoger in de zoekresultaten te krijgen, waardoor u meer organisch verkeer naar uw website krijgt.

Beer met Google resultaten

Zoekmachine optimalisatie kent een aantal belangrijke punten:

Zoekwoorden onderzoek: Dit omvat het identificeren van de zoekwoorden en -zinnen waar uw doelgroep naar zoekt. Het is belangrijk om zoekwoorden te selecteren die relevant zijn voor uw bedrijf. Afhankelijk van de huidige positie van uw website kiest onze specialist dan een strategie voor uw website.

On-page optimalisatie: On-page optimalisatie is iets wat wij als zoekmachine optimalisatie bureau op dagelijkse basis doen. Wij optimaliseren onder andere de pagina’s van uw website voor zoekmachines. Denk daarbij aan het optimaliseren van uw paginatitels, metabeschrijvingen, header tags en afbeeldingsnamen en -beschrijvingen. Daarnaast kunnen interne links worden aangebracht. Wanneer u zelf niet goed op de hoogte bent van de technische mogelijkheden van uw website is het goed om zoekmachine optimalisatie uit te besteden. 

Het ontwikkelen van content: Het creëren van goede, relevante en waardevolle content op uw website is een belangrijk onderdeel van het zoekmachine optimaliseren. Zoekmachines zijn op zoek naar websites met inhoud die nuttig is voor gebruikers en die hen helpt bij het oplossen van hun problemen. Zorg altijd dat uw content past binnen uw zoekwoordenstrategie.

Linkbuilding: Zoekmachines zien links als een teken van de autoriteit en betrouwbaarheid van uw website. Echter zijn er ook veel pagina’s waarvan u geen link wil krijgen. Zoekmachine optimalisatie uitbesteden? Dan gaan wij ook graag aan de slag met uw linkbuilding!

Technische optimalisatie: Ook de technische aspecten van uw website moeten optimaal in orde zijn. Denk daarbij aan de laadsnelheid, de sitemap, structured data en eventueel canonical tags. Dit kan helpen om ervoor te zorgen dat zoekmachines uw website correct kunnen indexeren en weergeven in de zoekresultaten. Zoekmachine optimalisatie is dus een vak met heel veel verschillende facetten die allemaal van groot belang zijn voor de vindbaarheid van uw website.

Wilt u meer weten? Bel ons dan vandaag nog!
+31 (0)76 520 02 58

Beer met vergrootglas

Wat klanten over ons zeggen

Als klein gespecialiseerd bedrijfje, maken we al ruim 10 jaar!! naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van Grizzly New Marketing. Onze vindbaarheid op internet is optimaal. De dienstverlening is accuraat,vriendelijk en persoonlijk.
Rob Corduwener
Sinds een paar maanden geleden begonnen, het is een beste investering dus wel goed over nagedacht. Maar uiteindelijk goed bevallen, ik heb nu al het idee dat het werkt. De begeleiding is prima, er wordt goed meegedacht en uitleg gegeven die een leek ook snapt. Kan zeker aanbevelen om met Grizzly in zee te gaan.
Frank Hoeben
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Ze doen wat ze beloven. Echt super. En je kunt altijd bellen voor vragen. Heel fijn!
Marga Wispels
We werken nu zo’n 1,5 jaar met Grizzly New Marketing en dat bevalt heel goed. Online marketing in ons bedrijf krijgt hiermee veel meer aandacht, terwijl wij ons kunnen blijven richten op de dagelijkse operaties. Goede professionele ondersteuning en, waar het allemaal om te doen is, steeds betere resultaten!

TechForce Innovations
Grizzly helpt ons goed om onze website beter vindbaar te maken op Google. Door onze doelgroep duidelijk aan te geven heeft Grizzly onze Ads campagne zo kunnen instellen dat de ''kosten per klik'' laag blijven en er alleen echt geïnteresseerde klanten op onze website terecht komen. Goede en snelle service bij vragen!
Pamba Textielreiniging B.V.
Grizzly helpt ons sinds 2015 naar volle tevredenheid met de vindbaarheid en relevante technische aspecten rondom onze website! Grizzly draagt bij aan onze groei in een competitieve markt!
Brokx projectinrichting
Wat zijn wij ontzettend blij met onze samenwerking met Grizzly ! Wat een leuk contact en wat een service! Wij bevelen grizzly met een dikke 5 sterren bij iedereen aan !
Myriam en Samantha Vrijland
Inmiddels werken wij bijna 3 maanden samen met Grizzly New Marketing. Tot op heden hebben we daar zeker geen spijt van. De communicatie verloopt goed en snel. Op vragen wordt snel en duidelijk gereageerd en afspraken worden nagekomen.
Sander Landman,
Mede-eigenaar SuperShine
"We zijn druk bezig met de opstart van de campagne.
Goede begeleiding en duidelijke rapportage. Op dit moment dik tevreden."
Emiel Spong
Topservice, vriendelijk, kundig en enorm geholpen met de online vindbaarheid van mijn bedrijf!
Martijn Braat
Mijn ervaring met Grizzly New Marketing is zeer professioneel. Ik zelf heb niet heel veel kennis van het neerzetten van SEO, Ik ben zeer deskundig begeleid en ben in de juiste kaders meegenomen. In een zin kan ik zeggen dat het een heel fijn bedrijf is met een deskundig team. 5 STARS!!!
Studio 206 fotografie
Inmiddels werken wij bijna 3 maanden samen met Grizzly New Marketing. Tot op heden hebben we daar zeker geen spijt van. De communicatie verloopt goed en snel. Op vragen wordt snel en duidelijk gereageerd en afspraken worden nagekomen.
SuperShine
Na verschillende ervaringen met andere marketing bedrijven, ben ik zeer tevreden over de service en kennis bij Grizzly. Zij doen waar zij goed in zijn, dan kunnen wij ons ding doen.
Tessa Kruijt
Helder en transparant in hun service en dienstverlening.
Frederik Melger
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Ze doen wat ze beloven. Echt super. En je kunt altijd bellen voor vragen. Heel fijn!
Marga Wispels
Benaderd door Grizzly marketing. Helpt ons met goede rapportages en positionering. Zeer fijn contact!
Moderne trap en vloeren
Wij werken nu een jaar met Grizzly en zijn erg tevreden. We hebben grote stappen gemaakt in onze vindbaarheid. De jongens zijn lekker snel, denken met ons mee en komen hun afspraken na!
SWAKIKO
Nuttige inzichten gekregen over mijn webshop prestaties, zeker een aanrader!
Vano Natuursteen B.V.
Ik ben heel blij met het feit dat ik door het steeds vindbaarder maken van mijn site door Grizzly nu steeds meer mensen mag helpen. Ze zijn erg goed in wat ze doen en doen wat ze beloven!
Psychologiepraktijk Floor
Al vanaf de kennismaking heb ik een heel goed gevoel bij Grizzly. En juist aan een eerste indruk hecht ik veel waarde! Grizzly heeft een duidelijke visie en kan dat overzichtelijk en begrijpelijk presenteren. Fijne communicatie en heerlijk laagdrempelig in contact. Dank daarvoor! En ja niet onbelangrijk, ik ben erg tevreden over de eerst behaalde resultaten!
Mieke de Nijs
Grizzly helpt onze website te tillen naar een nieuw niveau. Daarin zijn ze transparant over de werkwijze en geven ze professioneel advies. Zeilmakerij Schoots krijgt bijna dagelijks te horen dat wij gevonden zijn via Google. Iets wat voorheen (bijna) nooit gebeurde.

Zeilmakerij J. Schoots B.V.
Een bedrijf dat echt goed met je mee denkt. Een vlotte samenwerking met resultaten die er mogen zijn.
Eyeland
Hele plezierige samenwerking waarin ze ons bedrijf een flink stuk op weg geholpen hebben qua SEO en SEA met mooie resultaten.
Pubquizshop.nl
Beer met webbrowser en link op grijze achtergrond

Waarom zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan Grizzly New Marketing?

Als ondernemer heeft u waarschijnlijk meerdere doelen voor ogen met uw website en uw onderneming. Het optimaliseren van uw website voor zoekmachines vergt veel kennis, tijd en inspanning. Zeker wanneer u doelen stelt op het gebied vindbaarheid is zoekmachine optimalisatie uitbesteden een must. SEO zoekmachine optimalisatie door onze professionals zorgt dat u uw focus op uw onderneming kan houden. Maar er zijn meer redenen om te kiezen voor het uitbesteden van zoekmachine optimalisatie:

Focus op resultaat

Bij Grizzly New Marketing zijn we resultaatgericht, ook als het aankomt op zoekmachine optimalisatie. We willen dat u als klant merkbaar betere resultaten behaalt. Daarom werken we samen met u om een SEO-strategie op te stellen die past bij uw bedrijf en doelstellingen.

Google Selected Partner voor search engine optimalisatie

Grizzly New Marketing is een Google Selected Partner, wat betekent dat we voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die Google stelt aan haar partners. Dit houdt in dat we de nieuwste technieken en trends op het gebied van zoekmachine optimalisatie toepassen.

Brede ervaring in alle bedrijfssegmenten

Als zoekmachine optimalisatie bureau voor het MKB hebben wij veel ervaring in diverse bedrijfssegmenten. Onze specialisten hebben kennis van de markt en kunnen inspelen op uw specifieke situatie.

beer met grafiek
Beer aan het bellen

De beste prijs-kwaliteitverhouding

Wij geloven in transparantie en eerlijkheid. Daarom werken we met maatwerk prijzen voor onze zoekmachine optimalisatie werkzaamheden en maken we vooraf afspraken over wat we precies gaan doen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en krijgt u de allerbeste prijs-kwaliteitsverhouding.

Gratis adviesgesprek: search engine optimalisatie door professionals

Als u meer wilt weten over zoekmachine optimalisatie en hoe het uw bedrijf kan helpen groeien, neem dan contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. Onze zoekmachine optimalisatie specialisten kunnen u adviseren over de beste strategie voor uw bedrijf. Wij laten u graag zien hoe wij uw online aanwezigheid kunnen verbeteren.