Bouwbedrijf Van Iersel-Coppens B.V.

Bouwbedrijf Van Iersel-Coppens B.V.

Bouwbedrijf Van Iersel-Coppens B.V. is een professioneel aannemersbedrijf dat al sinds 1997 actief is in Roosendaal en omgeving. Zowel de zakelijke als de particuliere markt kan bij hen terecht voor onder andere aanbouw-, nieuwbouw-, renovatie- en verbouwprojecten. Ook voor de isolatie van woningen en andere panden worden ze ingeschakeld.

+200%

Stijging in positie belangrijkste trefwoord
Aannemer Roosendaal

START VAN TRAJECT GROEI IN TRAJECT

START VAN TRAJECT
groei

GROEI IN TRAJECT
groei

Organisch zoekverkeer

relatiebeer-grizzly

Wat is het doel van de samenwerking met ons online marketing bureau?

Voor Bouwbedrijf Van Iersel-Coppens B.V. is het behalen van goede posities voor de voor hen relevante trefwoorden een belangrijk doel voor hun samenwerking met Grizzly New Marketing. Ze willen hiermee meer waardevolle bezoekers naar hun website halen. Daarnaast zijn het verkrijgen van meer offerteaanvragen en aanvragen via het contactformulier gewenste doelen, omdat dit de belangrijkste conversies zijn voor het bedrijf.

“Samen met Grizzly New Marketing bouwen wij verder aan een Duurzame Toekomst!”

Jorn van Iersel / Van Iersel-Coppens

LOCAL

NATIONAL

E-COMMERCE

Online Plan
  • 40 trefwoorden
  • Geoptimaliseerde campagnepagina’s
  • Linkbuilding Start
  • Google Ads search
  • Google Ads display
  • Adviesrapport
  • Maandelijkse rapportage
  • Vast klantenserviceteam

Wat zijn de resultaten en hoe zijn deze behaald?

Er zijn verschillende werkzaamheden uitgevoerd om de gestelde doelen te behalen. Om betere posities te realiseren, hebben we een trefwoordonderzoek gedaan, waar we voor de meest relevante trefwoorden content schreven. Daarnaast hebben we het linkprofiel van de website geanalyseerd om meer populariteit te verkrijgen. Tevens is er voor de website een nieuwe structuur aangemaakt om de gebruiksvriendelijkheid te vergroten.

Na het doorvoeren van de verbeterpunten is het aantal waardevolle bezoekers op de website verbeterd. Zo heeft een groter deel van het aantal bezoekers het contactformulier geraadpleegd. Daarnaast is er een positieverbetering tot stand gekomen voor het grootste deel van de trefwoorden, waarbij het belangrijkste trefwoord van de top 10 naar de top 5 steeg. Mede hierdoor verbeterde het organisch zoekverkeer met 103%. Tot slot is er een diensten-pagina toegevoegd aan de website, wat nu de meest bezochte pagina is.

Wil je meer weten?


×

Plan hier uw adviesgesprek

Wilt u meer weten over wat Grizzly New Marketing voor uw website kan betekenen? Vul dan het onderstaande formulier in. Eén van onze medewerkers zal dan contact met u opnemen.

 

Of bel ons op

+31 (0) 76 520 02 58

Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid.