Kunstgrasgigant

Kunstgrasgigant

Kunstgrasgigant is een bedrijf dat verschillende soorten kunstgras verkoopt in zowel de particuliere als de zakelijke markt. Zo leveren ze kunstgras aan particulieren, hoveniers, overheid, scholen, vakantieparken en bedrijven in binnen- en buitenland. Het bedrijf heeft diverse vestigingen verspreid door het hele land, waaronder in Ridderkerk, Hoogerheide, Lisserbroek en Koudekerke. Ze hebben dan ook een landelijke dekking met diverse couponhallen en onderscheiden zich met persoonlijk advies.

Van top 20 naar top 5

Stijging in positie belangrijkste trefwoord “Kunstgras”

START VAN TRAJECT GROEI IN TRAJECT
Kunstgrasgigant positie rood Kunstgrasgigant positie groen

START VAN TRAJECT
groei

GROEI IN TRAJECT
groei

kunstgrasgigant top 10 trefwoorden

Wat is het doel van de samenwerking met ons online marketing bureau?

In 2012 ging Kunstgrasgigant de samenwerking met Grizzly New Marketing aan om hun regionale vindbaarheid per vestiging te vergroten. Het bedrijf wilde daarnaast ook een groei realiseren in websiteverkeer, offerteaanvragen per vestiging en aanvragen voor stalenpakketten. Ze zagen namelijk toen al in dat het belangrijk is om goed vindbaar en zichtbaar te zijn op Google. Sinds 2012 zijn er meerdere vestigingen toegevoegd waarvoor wij aan de slag zijn gegaan.

“Grizzly Marketing staat bij ons voor persoonlijke en meedenkende professionals die van meerwaarde zijn voor onze organisatie.”

– Kunstgrasgigant

LOCAL

NATIONAL

E-COMMERCE

Strategisch Plan
  • 60 trefwoorden
  • Geoptimaliseerde campagnepagina’s
  • Linkbuilding
  • CRO-analyse
  • Google Ads search
  • Google Ads display
  • Social media advertising
  • Adviesrapport
  • Maandelijkse rapportage
  • Vast klantenserviceteam

Wat zijn de resultaten en hoe zijn deze bereikt?

Voor het succesvoller maken van de samenwerking, zijn onze specialisten aan de slag gegaan met het creëren van gerichte en SEO-vriendelijk content voor de website. Hiermee willen we de vindbaarheid in Google vergroten en meer bezoekers naar de website trekken. Daarnaast hebben we verschillende technische aspecten omtrent de website aangepakt. Zo is de snelheid geoptimaliseerd en hebben we onder andere naar de rich snippets en hidden links gekeken.

De samenwerking verloopt succesvol voor Kunstgrasgigant. Het overgrote deel van de ingezette trefwoorden scoort in de top 10, top 5 of zelfs top 3 van Google. Hierdoor zijn ze regionaal goed vindbaar. Bovendien zijn er al meer dan 4.753 offertes en 6.310 stalenpakketten voor de diverse vestigingen aangevraagd. Daarnaast zijn er nieuwe vestigingen bijgekomen in Nederland en Duitsland en hebben we ook voor deze locaties snel een uitstekende online vindbaarheid weten te realiseren.

Wil je meer weten?


×
linkbuilding kunstgrasgigant
grafiek linkbuilding kunstgrasgigant

Plan hier uw adviesgesprek

Wilt u meer weten over wat Grizzly New Marketing voor uw website kan betekenen? Vul dan het onderstaande formulier in. Eén van onze medewerkers zal dan contact met u opnemen.

 

Of bel ons op

+31 (0) 76 520 02 58

Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid.