Kunstgrasgigant

Home » Projecten » Kunstgrasgigant

Kunstgrasgigant is een bedrijf dat kunstgras verkoopt in zowel de particuliere als de zakelijke markt. Het bedrijf heeft negen vestigingen verspreid door het land, waaronder in Ridderkerk, Noordwijkerhout, Werkendam en Koudekerke. Ze hebben dan ook een landelijke dekking met showrooms en couponhallen.

1.800

Offerteaanvragen

2.220

Aanvragen voor stalenpakketten

90%

Trefwoorden scoort in de top 10

Wat voor bedrijf is Kunstgrasgigant?

Kunstgrasgigant is een bedrijf dat kunstgras verkoopt in zowel de particuliere als de zakelijke markt. Het bedrijf heeft inmiddels meerdere vestigingen verspreid door het land, waaronder in Ridderkerk, Noordwijkerhout, Werkendam en Koudekerke. Ze hebben dan ook een landelijke dekking met showrooms en couponhallen.

Beer met Kunstgras logo
Beer met pijlers

Wat is het doel van de samenwerking met ons online marketing bureau?

Kunstgrasgigant ging in 2012 de samenwerking met Grizzly New Marketing aan om hun regionale vindbaarheid per vestiging te vergroten. Dit bedrijf wilde ook een groei realiseren in websiteverkeer, offerte-aanvragen per vestiging en aanvragen voor stalenpakketten. Ze zagen namelijk toen al in dat het belangrijk is om goed vindbaar en zichtbaar te zijn op Google.

“Grizzly Marketing staat bij ons voor persoonlijke en meedenkende professionals die van meerwaarde zijn voor onze organisatie.”

Waarin komt het succes van de samenwerking naar voren?

De samenwerking is succesvol verlopen voor Kunstgrasgigant. Ruim 90% van de trefwoorden die we voor dit bedrijf inzetten, scoort inmiddels binnen de top 10, waardoor ze regionaal goed vindbaar zijn. Het doel voor het komende jaar en de jaren die volgen is om nog beter zichtbaar te worden en meer te digitaliseren om zo een hoger rendement uit de stalenpakketten te halen. Daarnaast komen er nieuwe vestigingen bij en is het doel om ook voor deze locaties snel een uitstekende online vindbaarheid te creëren.

Bekijk de pakketten

Behaalde resultaten Kunstgras Gigant

Andere succes cases

BS_thumbnail
GM_thumb