Schaduwdoeken.nl

Schaduwdoeken.nl

Schaduwdoeken.nl biedt verschillende soorten schaduwdoeken aan van hoogwaardige kwaliteit. In het ruime assortiment zijn doeken in verschillende uitvoeringen te vinden, waaronder driehoekige, rechthoekige en vierkante schaduwdoeken en harmonicadoeken. Daarnaast produceren ze schaduwdoeken op maat.

Van positie 3 naar positie 1

Stijging in positie belangrijkste trefwoord Schaduwdoek op maat

START VAN TRAJECT GROEI IN TRAJECT

START VAN TRAJECT
groei

GROEI IN TRAJECT
groei

Bezoekersaantallen +48%

Wat is het doel van de samenwerking met ons online marketing bureau?

Voor Schaduwdoeken.nl is het verbeteren van het conversiepercentage op hun website een belangrijk doel voor hun samenwerking met Grizzly New Marketing. Het conversiepercentage is de verhouding tussen het totaal aantal bezoekers van een website en het aantal bezoekers dat daadwerkelijk overgaat tot conversie, bijvoorbeeld het aanvragen van een offerte of het kopen van een product.

“We hebben met ons bedrijf super fijn contact gehad met Grizzly. Er wordt met ons overlegd wat we het beste kunnen doen voor een nog beter resultaat. Er wordt meegedacht bij nieuwe producten en bij vragen of actiepunten wordt er snel actie ondernomen. Kortom: een aanrader!”

Lilian Schurink / Schaduwdoeken.nl

LOCAL

NATIONAL

E-COMMERCE

Wat hebben we gedaan om de gestelde doelen te behalen?

Om de gestelde doelen te behalen, zijn er verschillende werkzaamheden verricht. Zo hebben we de belangrijkste pagina’s van de website geoptimaliseerd, om zo beter aan te sluiten bij de zoekintentie van potentiële klanten. Daarnaast is de website conversiegerichter ingestoken, waarbij onder andere de FAQ-pagina op basis van de gebruikerservaring is geoptimaliseerd.

Als resultaat van onze samenwerking is het aantal aanvragen van de belangrijkste producten toegenomen ten opzichte van vorig jaar. Ook steeg het aantal aangenomen offertes met meer dan 70%. Bovendien is het bezoekersaantal op de website gestegen en is er een toename te zien in het aantal voltooide aankopen. Tot slot is er voor de belangrijkste trefwoorden van Schaduwdoeken.nl een nummer 1 positie in Google behaald.

Strategisch Plan
 • 80 trefwoorden
 • Geoptimaliseerde campagnepagina’s
 • Linkbuilding
 • Conversie optimalisatie
 • Google Ads search
 • Google Ads shopping
 • Google Ads display
 • Social media advertising
 • Adviesrapport
 • Maandelijkse rapportage
 • Vast klantenserviceteam

Wil je meer weten?


×
Stijging Conversiepercentages

Plan hier uw adviesgesprek

Wilt u meer weten over wat Grizzly New Marketing voor uw website kan betekenen? Vul dan het onderstaande formulier in. Eén van onze medewerkers zal dan contact met u opnemen.

 

Of bel ons op

+31 (0) 76 520 02 58

Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid.