Groenservice de Moeren

Groenservice de Moeren

Groenservice de Moeren is een hovenier uit Rijsbergen die de particuliere en zakelijke markt bedient. Het bedrijf met enthousiaste en jonge medewerkers is met name werkzaam in omgeving de regio Breda, Etten-Leur, Tilburg en Oosterhout. De hovenier biedt het totaalpakket aan zijn klanten, waaronder tuinonderhoud en -aanleg. Daarnaast doet het bedrijf ook een stukje tuinontwerp.

Top 10 posities

START VAN TRAJECT GROEI IN TRAJECT
Groenservice de moeren Groenservice de moeren

START VAN TRAJECT
groei

GROEI IN TRAJECT
groei

contactformulier-gsdm

Wat is de doelstelling voor de samenwerking?

De samenwerking met Grizzly New Marketing is in 2014 begonnen met als doel om de regionale vindbaarheid in Breda en omgeving te vergroten. Deze regionale vindbaarheid had als doel om tot meer aanvragen te leiden. Ook was het wenselijk om een stabiele positie te verkrijgen binnen Google. Aan het begin van de samenwerking was de website relatief nieuw. Daarom was het ook belangrijk om waarde op te bouwen voor de website.

Wil je meer weten?

gsdm

+51,95%

Organisch zoekverkeer

organisch-gsdm

Wat hebben we gedaan om de gestelde doelen te behalen?

Voor Groenservice de Moeren is een breed pakket aan trefwoorden ingezet gericht op de particuliere en zakelijke markt. Daarnaast bleven we inzetten op linkbuilding om de regionale vindbaarheid te verbreden. Deze vindbaarheid is een steeds breder begrip geworden, want deze hovenier is naast Breda uitgebreid naar Oosterhout, Etten-Leur en zelfs Tilburg. Naast deze SEO diensten, kreeg de website een nieuw design wat de gebruiksvriendelijkheid voor bezoekers verbeterde.

Wat zijn de resultaten van de samenwerking?

Na een jaar gaf de klant al aan dat er daadwerkelijk een stijgende lijn was in het aantal offerte-aanvragen. Om deze groei door te zetten en om vindbaar te blijven, wordt er nog steeds gefocust op regionale vindbaarheid. Dit wordt gecombineerd met de verschillende diensten die Groenservice de Moeren verricht. Hiervoor worden zowel SEO-teksten als linkbuilding ingezet.

Beer met Groenservice de moeren logo

Plan hier uw adviesgesprek

Wilt u meer weten over wat Grizzly New Marketing voor uw website kan betekenen? Vul dan het onderstaande formulier in. Eén van onze medewerkers zal dan contact met u opnemen.

 

Of bel ons op

+31 (0) 76 520 02 58

Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid.