123Vloerverwarming

123Vloerverwarming

123Vloerverwarming is een dienstverlener omtrent vloerverwarming en -koeling. Zowel de zakelijke als de particuliere eindgebruiker kan bij hen terecht voor onder andere het laten plaatsen van standaard en op maat gemaakte vloerverwarmingsinstallaties. Daarnaast zijn er ook doe-het-zelf-pakketten voor het aanleggen van vloerverwarming beschikbaar.

Van positie 17 naar positie 1

Stijging in positie belangrijkste trefwoord “vloerverwarming”

START VAN TRAJECT GROEI IN TRAJECT
123vloerverwarming positie rood 123vloerverwarming positie groen

START VAN TRAJECT
positie 17 123vloerverwarming

GROEI IN TRAJECT
positie 1 123vloerverwarming

kunstgras stijging

Wat is het doel van de samenwerking met ons online marketing bureau?

Tijdens de campagnejaren van 123Vloerverwarming was het verbeteren van de online vindbaarheid op relevante zoektermen een belangrijk doel voor hun samenwerking met Grizzly New Marketing. Hiermee wil het bedrijf meer kwalitatieve bezoekers naar de website trekken om daar offerte-aanvragen uit te halen.

LOCAL

NATIONAL

E-COMMERCE

Strategisch Plan
  • 60 trefwoorden
  • Geoptimaliseerde campagnepagina’s
  • Linkbuilding
  • CRO-analyse
  • Google Ads search
  • Google Ads display
  • Social media advertising
  • Adviesrapport
  • Maandelijkse rapportage
  • Vast klantenserviceteam

Wat zijn de resultaten van de samenwerking en hoe zijn deze behaald?

Om de gestelde doelen te behalen, zijn er verschillende werkzaamheden verricht op het gebied van SEO. We zijn gestart met het doelgericht verbeteren van trefwoorden met hoog zoekvolume in de campagne. Voor 123Vloerverwarming zijn termen omtrent het productaanbod het belangrijkst om op gevonden te worden. Tijdens onze samenwerking is hierop gefocust. Zo hebben we de homepage van de website geoptimaliseerd, zodat deze beter aansluit bij de zoekintentie van potentiële klanten. Bovendien zijn er technische aspecten gewijzigd om de gebruikerservaring van bezoekers te verhogen.

Als resultaat van onze samenwerking is er maar liefst een stijging van 800% in organisch zoekverkeer naar de website gerealiseerd. Dit heeft bijna tot verdubbeling van het aantal mogelijke klanten geleid, onder andere via ingevulde offerteformulieren en telefonische aanvragen. Tevens is er een nummer 1 positie in Google behaald met het belangrijkste trefwoord voor 123Vloerverwarming.

Wil je meer weten?

Desktop voorbeeld

123vloerverwarming desktop

Plan hier uw adviesgesprek

Wilt u meer weten over wat Grizzly New Marketing voor uw website kan betekenen? Vul dan het onderstaande formulier in. Eén van onze medewerkers zal dan contact met u opnemen.

 

Of bel ons op

+31 (0) 76 520 02 58

Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid.